Kad ti "padne numera", Poketino od prvog kandidata do čoveka koga ne žele veliki klubovi! Realu tek peta opcija!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.10.2019.
13:00
Izvor: Sportske.net

Šta se desilo sa Poketinom. Tačno je da su rezultati slabi, ali čak i da dobije otkaz u Totenhemu, on bi teško našao bolji angažman,

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Maurisio Poketino bi navodno mogao da izgubi posao, ako Totenhem ne uzvrati danas u Brajtonu, posle blamaže protiv Bajerna.

Ali, to se neće desiti, morali bi da mu isplate veliku odštetu, pa je siguran.

Sa druge strane, mediji tvrde da je Argentinac spreman da sam raskine ugovor i uštedi novac, ako bi stigla ponuda Reala ili Juventusa, ali od toga nema ništa.

Čak i da Zinedin Zidan ode sa klupe, Poketino nije među prve četiri opcije. On je bio u modi prošle sezone nakon Totenhemovog plasmana u finale Lige šampiona, ali sada preovladava mišljenje da nije za veliki klub i da bi imao problem sa prevelikim očekivanjima.

I Real i Junajted bi pre uzeli Alegrija, a kada su "Los Blankosi" u pitanju, čak i da Italijan ode u PL, ponovo se ne bi okrenuli Poketino.

Perezovi kandidati su Murinjo, pre svih, a kao opcije dva početnika i dve legende kluba, Ćabi Alonso ili Raul koji trenira drugi tim.

"Kada Real pozove, morate da ih saslušate", rekao je prošle sezone Poketino, pre nego što se vratio Zidan, ali tada Levi nije želeo da ga pusti. Sada, Real i ne pomišlja na Argentinca...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Saturday, 05.10.2019
19:12

Poketino je odlican trener samo sto su mu ruke vezane u Totenhamu. U Junajtedu bi imao tu slobodu da gradi tim, dok trenutno treba da uradi maksimum sa onim cime raspolaze. A uskoro ce mu otici igraci kojima istice ugovor na leto.

avatar
mrancic
Saturday, 05.10.2019
15:53

Dođi u Junajted ali pod tvojim uslovima.

avatar
ViniciusJR
Saturday, 05.10.2019
15:26

Prazna prica...ako se desi da napusti Totenhem, a da Real otpusti Zizua, 90% sam siguran da bi Poketino preuzeo ekipu.

avatar
Brainless
Saturday, 05.10.2019
13:29

sa Poketinom se desio Totenhem, ne mora da brine strašan je to trener, u jako čudnom timu...po mom mišljenju on je u tom 5 trenera današnjice tako da... pa nije Real jedini tim

avatar
jv
Saturday, 05.10.2019
14:48

Ako u Mančesteru imaju i malo mozga oteraće Solskjera i dovesti Poketina. Čovek je ugurao Totenhem u finale LŠ, a realno to nije tim ni za 1/4 finale.

avatar
Azrael
Saturday, 05.10.2019
15:07

A po cemu je to u top 5 trenera danasnjice?
Po osvojenim trofejima sigurno nije, buduci da je za ovih 5 godina u Totenhemu osvojio impresivnih 0 trofeja.