Kad telefon ne zvoni, Poketino Murinjovim stopama?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 09.12.2019.
10:48
Izvor: Sportske.net

Bio je nestrpljiv, ali želeo prestižnu klupu, za sada se stvari ne razvijaju kako je očekivao...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Maurisio Poketino je i dalje u domovini, a nade da će preuzeti neki veliki klub su se izjalovile.

Navodno je odbio Arsenal, čekajući bolju ponudu, ali i zbog prošlosti sa Totenhemom, ali čini se da se sada pokolebao.

Solskjer je spasao posao pobedama protiv Totenhema i Sitija, pa za sada od Junajteda nema ništa.

Bajern se izgleda odlučio za privremeno rešenje, priča se da će Tuhel ili Nagelsman dobiti šansu, a treća opcija je Ten Hag, ne žele Poketina.

Real neće reagovati do leta, priča se o Sarijevoj poziciji u Juventusu, ali čini se da su to nagađanja medija.

Što se Pari Sen Žermena tiče, u jednom trenutku se pojavila informacija da Leonardo želi Anćelotija ponovo, ali i da će razgovarati sa Alegrijem, koji takođe traži posao za novu sezonu.

Poketino je sada u situaciji kao i čovek koji ga je zamenio na poziciji menadžera Totenhema, Murinjo, koji je odbijao slabije ponude, na kraju izvisio za poslove u Madridu, kao i eventualni povratak u Inter.

Brazilska štampa piše da je Poketino dobio ponude navodno Boke, kao i brazilskog Palmeirasa, ali on nema nameru da se vraća u domovinu, niti da radi u Južnoj Americi.

Moraće da čeka, drugo mu ne preostaje...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 09.12.2019
21:08

Da li će Ole prezimiti videće se do sredine januara.Ako Junajted menja filozofiju mora ga promeniti.Moj izbor bi bio Alegri pre Poketina.Sad nastupaju utakmice gde Junajted gubi bodove Sve klubovi koji je Junajted pobeđivao nekad bez problema.Sad mu bodove uzeli Bormut,Njukastl,Palas,West Hem,Sautempton.Možda može i do LŠ ali samo jer Čelzi nije sredio redove,Totenhem je loše počeo a Arsenal je očajan.Nema vipe tavorenja.Već pet godina.

avatar
The Red Army
Tuesday, 10.12.2019
00:25

Pricaces ti drugacije o solskeru za 2,3 godine, koji bre alegri raspali zabar, to je kao van gal, treba nam covek koji zna sta je klub, sta je utd, pogledaj sta kazu legende, smajhel, gigs, itd itd koliko je promenjena atmosfera i mentalitet u klubu... Treba vremena, i fergi prvih koliko godina nije osvojio nista?

avatar
Tuesday, 10.12.2019
05:18

Samo Alegri i tacka to je mag od trenera

avatar
Man united
Monday, 09.12.2019
14:40

Мурињу се стрпљење исплатило!

avatar
koma73
Monday, 09.12.2019
21:11

Murinjo je čekao da ga zovne neko iz A lige timova. Kad je skontao, a trebalo mu je malo duže vremena, da ga NIKO od vrhunkih neće uzeti, a u Kinu ne bi, on je prihvatio Totenhem, koji mu je definitivno "sa konja na magarca", a iskreno verujem da će i sa magarca na drugog magarca, ili će na psa, njega više niko ozbiljan neće uzeti.

avatar
Man united
Tuesday, 10.12.2019
14:30

Тотенхем је јачи од Манчестера и много сређенији. Не знам како онда могу бити магарац.

avatar
Tuesday, 10.12.2019
05:15

Kako mozes dalupas tako da covek kojije osvojio dva uefa kupa i dve LS sa Portom i Interom da je los.Daj aj malo razmisli.

avatar
Offside
Monday, 09.12.2019
14:25

Mancester odigrao muski za svog trenera i time spasio Olea.Real se stabilizovao i igra sve bolje dakle i Zizu ce verovatno ostati i naredne sezone.Bajern ce dovesti Tuhela ili Nagelsmana i u to ne treba sumnjati jer je to najbolje resenje.PSG ce ocigledno vratiti Ancelotija ili dovesti Alegrija i tu su Poketinu vrata zatvorena.Juve nece diratu Sarija jer znaju njegov nacin rada i koliko je potrebno da uspostavi svoj sistem.Meni sve vise deluje da ce Poketino na kraju zavrsiti u Atletiku ako su price oko Simeonea tacne.Stvarno ne vidim neku drugu klupu koja mu se u kratkom roku otvara,mada bi za njega bilo najbolje resenje da saceka leto i preuzme Siti ako Pep stvarno ode jer ni jedna druga klupa nije stabilna kao ta.I na kraju,mislim da bi bilo steta da tako mlad trener cekao kao Murinjo skoro 2 godine da bi preuzeo nekoga...

avatar
BlagoMeniOpetJA
Monday, 09.12.2019
18:58

arsenalu bi realno trebao neko kao on ili simeone. da su pametni da pojedu knedlu sad, iskesiraju koliko treba i puste covjeka da radi. dati mu voljno do kraja ove sezone i iducu da renovira tim i poceti od one tamo da ponovo "broje vrijeme". realno oni nisu u poziciji junajteda da "kupe" svoj put iz problema jer takve pare nemaju tj vlasnici nisu spremni da uloze. godinama je venger bio najplacenija osoba u timu i nemam pojma sta se sad premisljaju. pogotovo za poketina koji je preiskusan u EPL i vjerujem da od svih dostupnih trenera najbolje poznaje ekipu arsenala koliko je puta protiv njih igrao. nebi bio najomiljeniji lik kod totenhemovih navijaca al realno osim par izleta u elitu oni su oduvijek i bili klub od 5-10 mjesta. tu da mrse konce ekipama koje se bore za titulu.

avatar
Offside
Tuesday, 10.12.2019
14:09

Apsolutno se slazem!Milsim da bi bilo sasvim realno ocekivati da dodje u Arsenal u slucaju dobre ponude,to mi nije ni palo napamet.Sto se tice oklevanja Arsenala da dovedu top trenera ni meni to nije jasno,sve vise mislim da ocekuju da ce ovaj privremeni napraviti nesto pa cekaju.Opet sto se budzeta tice,vlasnici Arsenala nikada Vengeru nisu pravili problem,dovodio je koga je hteo e sada problem je sto je Venger dosta gresio u tim odlukama ali imao je novac i prostor od strane uprave.Delim tvoje misljenje da bi Poketino u Arsenalu bio top resenje ali mislim da je realno da bi na najbolji Arsenal i Poketinov stil morali da cekamo bar 2 sezone.

avatar
Tuesday, 10.12.2019
05:16

Da su pametni kao sto nisu Alegrija i to je to.

avatar
The Red Army
Tuesday, 10.12.2019
00:45

Murinjo je cekao malo manje od godinu dana, utd ga otpustio proslog decembra

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Monday, 09.12.2019
12:22

Oli prezimio no nadam se da će Poketino ipak biti angažovan sledeće na kraju sezone.