Kad se udruže kolumbijski reprezentativac i Eskobarovi, pogađate šta sledi?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.06.2018.
22:56
Izvor: Sportske.net

Legenda o Pablu Eskobaru živi, ne samo na Netfliksu i u "Narkosima", ovo je stvarnost.

EPA-PHOTO/EPA/GERRY PENNY
EPA-PHOTO/EPA/GERRY PENNY

Povezane vesti

Nije da će nekoga začuditi, ali porodica kralja kokaina je ponovo na naslovnim stranama i na poternicama.

Njegova udovica se posle Pablove smrti preselila u Argentinu, promenila prezime u Kabaljero, dok je sin takođe zbog povezanosti, promenio Eskobar u Santos.

Kako rekosmo, u Argentini su, ali veze sa Kolumbijom su ostale žive. Tamo je uhapšen kolumbijski diler Hoze Pjedrahita koga čeka izručenje SAD.

U čitav proces su uključeni Eskobarova supruga i sin koji su kroz svoje lokale pomagali pranje novca, ali i bivši kolumbijski reprezentativac Mauricio Serna.

Njega se verovatno sećate sa Mundijala 1998. uvek su ga optuživali za veze sa klanovima, igrao je za Boku sa kojom je bio šampion Južne Amerike i postao prvak sveta, u Interkontinentalnom kupu su savladali Real Madrid.

Serna je iz Medeljina, karijeru je završio u Argentini gde i danas živi, igrao je i na Mundijalu u SAD 1994.

Sada bi ponovo mogao u Ameriku, ali sa lisicama na rukama jer SAD traže i njegovo izručenje kao člana ovog kriminalnog ganga. On je bio veza između Eskobarovih i Pjedrahite oko pranja novca, a Eskobarovima je zaplenjena imovina vredna par miliona dolara u nekretninama u Buenos Airesu. U pitanju su restorani u kojima se igrao tango.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke