Kad se Miha sveti, Sampdorija opet treća!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 02.11.2014.
16:57
Izvor: Sportske.net

Svojevremeno u Fiorentini nije imao podršku kluba, sada je pokazao koliko vredi. Siniša Mihajlović nadigrao Montelu i Fiorentinu, Sampdorija ponovo treća. Odličan dan za Liguriju, Đenova odnela bodove iz Udina! Remiji bez golova u Veroni i Torinu.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Odlično poluvreme na "Marasiju". Oba tima su imala po priliku, Babakar na jednoj i Rico na drugoj strani su mogli da donesu svojim timovima vođstvo, ali su se prvi radovali Đenovljani.

Penal nakon čini se nenamernog igranja Akvilanija rukom, Palombo je precizan, 1:0 za Dorijane.

No, kapiten Sampa je napravio penal nad Babakarom koji je Romero odbranio Gonzalu Rodrigezu.

Florentinci su surovo kažnjeni kada je Luka Rico na sjajan način matirao Neta. No, nadu Toskancima vraća Stefan Savić golom glavom, 2:1 za Samp na poluvremenu.

U nastavku Fiorentina bolja, dva puta Iličić i Mario Gomez su mogli da izjednače rezultat.

Presuda je bila u rukama Edera, sjajni Brazilac je promešao nekoliko igrača Viole i posle sjajne solo akcije matirao Neta. Nova pobeda za Mihajlovića, slatka osveta bivšem klubu, Sampdorija je sa 19 bodova ponovo treća na tabeli.

Odlična utakmica na "Friuliju". Totu Di Nataleu je bio potreban minut da dovede u vođstvo Udineze, ali je Đenova u velikoj formi. Markeze je imitirao Zidana iz finala LŠ protiv Leverkuzena, poravnao rezultat, da bi Španac Jago Falke doveo goste do prednosti. Ipak, Udineze se vratio preko Vidmara, ali je u nastavku Matri pobegao odbrani u šutem u ugao matirao Karnezisa. Treća pobeda u nizu za Đenovu, potvrdio je u finišu Slovak Kucka koji je snažnim udarcem dotukao "Zebrete" kojima je ovo prvi poraz kod kuće.

Golove iz Đenove i Udina možete videti ovde.

Duel Kjeva i Sasuola obilovao je propuštenim šansama na obe strane, prednjačili su Paloski na jednoj i Berardi na drugoj strani.

U Torinu, slab meč između "Bikova" i Atalante. Najbolje šanse imali su štoperi Stendardo  i Morati, prava dosada na "Olimpijskom stadionu", šansu je imao Amauri u nastavku, ali je 0:0 logično u odnosu na ono što smo videli.

Dan zatvaraju Milan i Palermo, a preostala dva meča na programu su sutra...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke