Kad poraz teško padne - Pogba razbijao, Solskjer "uključio fen"

Autor: Vladimir Stojanović
petak 15.02.2019.
09:07
Izvor: Sportske.net

Norvežanin razočaran, Pogba pokazao svoju tamnu stranu, ali nema vremena, već u ponedeljak sledi novo iskušenje...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Pol Pogba je bio frustriran nakon lakog poraza od PSŽ, ali pre svega zbog crvenog kartona koji je dobio veoma naivno.

Francuz je svoju frustraciju iskazao u svlačionici, razbio je ormarić. Kasnije se smirio i izvinio saigračima, ali je onda na scenu stupio Ole Gunar Solskjer.

U maniru svog nekadašnjeg bosa, priredio je pravi "fen" igračima kojima je rekao da su ga potpuno razočarali pristupom i naivnošću.

Naime, njegov plan je bio da se odigra meč kao da je jedna utakmica, da se izbori aktivan rezultat za revanš, Norvežanin je navodno bio savršeno zadovoljan da odigra bez golova.

Ali tim je primio baš jeftin gol i posle toga se sve jednostavno survalo, krenulo nizdbrdo.

Ovo je prvi Norvežaninov poraz, ali neće imati mnogo vremena da razmišlja, čeka ga duel sa Čelsijem u FA kupu. Ima problema sa povredama, Lingard i Sančez su u autu, pa će Rašforda morati da pomeri na bok, na drugi će Mata, umesto rovitog Marsijala, dok bi Lukaku trebalo da predvodi napad...

Kup je jedina šansa za trofej za Junajted, ali svakako da će biti veoma teško, po tradiciji "Đavoli" u ovom veku loše prolaze na "Stamford Bridžu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bidza i Tridza
Friday, 15.02.2019
14:08

Ma ni u kupu ne moraju da se cimaju. Igraci su umorni i to se vidi i dotatne utakmice nisu potrebne. Sve snage usmeriti na ligu. Ja bih protiv Celsija igrao sa Fredom,Pereirom,Dalotom i ostalima koji nisu u prvom planu. Protiv Liverpula se mora izaci u najjacem sastavu.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 15.02.2019
12:03

Solskjer ako zeli da postane ozbiljan trener, mora biti I ostar kada ekipa izgubi zbog gluposti, naivnosti, nezalaganju, dekocentraciji, placeni su debelo I ne igraju za Kardif. Nece ovo poremetiti igrace, samo ce im se staviti do znanja da nema popustanja ko god da je. Fergi, Obradovic, Greg Popovic pravi primeri autoriteta pokriveni suvim znanjem.

avatar
_mladen_
Friday, 15.02.2019
16:54

Ako misli da bude ozbiljan trener mora da razmislja o taktici, a ne samo izadjite i igrajte fudbal. Ne moze to tako, protiv ozbiljnih ekipa. Protiv Totenhema ih je De Hea spasio, Arsenal je razbio svaki jaci tim. Plus tek kad je tesko pokaze se ko je kakav trener.

avatar
The Red Army
Friday, 15.02.2019
20:13

Ma koga spasio de gea ne lupaj covece, nije imao ni 2 vrhunske odbrane protiv totenhema, tih 11 odbrana 9 brani svaki golman i onaj iz treće lige... I ima taktiku, npr protiv totenhema su rekli da su vezbali onakav gol, zato je lingard bio lazna devetka a rasford i marsijal po krilima... I rekli su da su gledali totenhem i da kada npr napadaju po jednoj strani skoro svi predju na tu stranu a druga bude prazna i situacije 1 na 1... Ne pratis utd pa da znas nesto o tome...

avatar
noxovac993
Friday, 15.02.2019
11:16

bolje da razbija po svlacionici nego da igra kao neka baba i da ga boli briga za rezultat...

avatar
rademan
Friday, 15.02.2019
10:51

Mancesteru treba lider u odbrani, Kulibali ili tako neki igrac, desni bek i desno krilo. Na krilu Kijeza ili Lozano. Ostalo je manje vise ok.

avatar
UGASICE SE partizai
Friday, 15.02.2019
10:17

Na jednoj vesti su me navijaci UTD-a napali kako je njihov marketing toliko iznad Realovog,pa cisto da objasnim neke stvari. Cak cu i zanemariti sto 90% dece ima zelju da zaigraju bas za Real,a za UTD mozda 4%,nego,poenta je koliko je igrac poznat kada igra za Real,a koliko kada igra za UTD,gledam utakmice oba kluba,manje vise redovno i da sada treba da nabrojim igrace,od Reala bih nabrojao nekih 15ak,od UTD-a 10ak,ali ajde to,nego,kolika je globalna Zvezda Ronaldo,a kolika je eto Rasford,kolika je zvezda Modric,a kolika je Matic,pa Marselo snimi vise reklama,nego svi igraci Junajteda skupa. To sto Junajted ima dobar MARKETING TIM,sto se prvi setio da se probija sirom sveta,pa su deca koja nisu pogledala 2 utakmice u zivotu,prvo cula za njih,pa kupila prvi dres,to ne znaci nista,nego da ce UTD dobiti koji euro vise od Reala od sponzora,jer ce im prodati vise dresova,ali to nije nikakav bitan podatak i daleko je bitnije za koga navija neki mali Jozef,Pjer,Hansen,nego neki mali kinez ili indijaci,jer mali indijac ce mozda jednom u zivotu,a najverovatnije nikada nece otici ni na jednu jedinu utakmicu tog kluba,dok ce Pjer otici na 50.

avatar
The Red Army
Friday, 15.02.2019
20:15

Utd ubedljivo najvise navijaca na svetu ps ti buraz crkni od muke... Real je top klub, u prva 3 na svetu, ali isto tako je i Junajted i bas je glupo sto pljujes samo zato sto si ogorcen... Niko nije rekao da je Real mali klub, naprotiv... I glupo je da plujes druge klubove kako bi tvoj ispao bolji, jadno

avatar
UGASICE SE partizai
Saturday, 16.02.2019
16:41

Real nije u top3,nego je Real najbolji i tu nema da li jeste ili nije,to je tako i tako ce biti,pa eto bar do 2213 godine,a UTD je na nekom 5-6 mestu,jer su ispred njega po istoriji Real,Barsa,Liverpul,Milan i Bajern,a i Juventus mi je ispred njih,a sad su toliko losi,da je to smesno,cuj tu su negde Real i UTD :D :D :D

avatar
Man united
Saturday, 16.02.2019
00:11

Зашто ће Пјер отићи на 50? Реал често игра у Француској или шта? Манчестеру никад није био проблем напунити стадион. Увек се тражи карта више. А ти мали Кинези и остали Азијати су битни јер ће нпр да купују дресове и све што иде уз то. Зато Манчестер и даље зарађује више од свих и поред свих недаћа и турбуленција након Фергијевог одласка.

avatar
mrancic
Friday, 15.02.2019
10:10

Šteta što je Sančez povređen.Ključan igračMnogo znači Junajtedu.