Kad ni Real više nije to što jeste, ovim rečima su im četvorica za dve nedelje dala "korpu"!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 27.07.2018.
10:22
Izvor: Sportske.net

Otkrivena čitava priča posle odlaska Zidana, praktično niko nije želeo klupu evropskog prvaka...

EPA-EFE/Fernando Villar
EPA-EFE/Fernando Villar

Povezane vesti

Florentino Perez je posle neočekivane ostavke Zidana želeo da reaguje brzo, a otkriveno je da su četvorica trenera odbila Madriđane pre nego što je imenovan Lopetegi.

Prva meta je bio Poketino.

"Svakako da je ovo san, ali imam klub, produžio sam ugovor, izašli su mi u susret, neće me pustiti, a ne želim da ih izdam",
rekao je Argentinac predstavnicima Madriđana.

Perez je lično zvao Alegrija.

"Molim vas da ovo ne shvatite kao odbijanje, ali već sam obećao Juventusu još jednu sezonu. Ne mogu da pogazim reč, žao mi je, videćemo sledeće sezone, ako budete bili zainteresovani", rekao je Italijan preko telefona prvom čoveku Reala, a kontakt je uspostavio Adrijano Galijani.

Treći je bio Antonio Konte.

On nije želeo da napusti Čelsi, ali je rekao da će prihvatiti ponudu, ako ga "Plavci" smene. Međutim, problem je što Real nije mogao da čeka, a sada bi Konte, ako se ne dogovori oko odštete mogao da tuži "Plavce" da su mu upropastili transfer.

I na kraju Julijan Nagelsman, mladi Nemac je bio jasan, zainteresovan jeste, ali ne sada, premlad je da bi seo na klupu Reala.

"Ako budem nastavio sa dobrim rezultatima, opet ću imati poziv", rekao je Nagelsman nedavno uz potvrdu da je isto saopštio ljudima iz Reala.

U mislima Pereza je bio i Klop, međutim Nemac nije želeo ni da sasluša ponudu, bio je razočaran porazom u finalu Lige šampiona, a nije ni zainteresovan da ode iz Liverpula.

Tako je na kraju, u dugom nizu trenera, ostalo između Lopetegija i Mičela klupske legende, za Gutija je ocenjeno da je prerano, a priča se da je Ramos ubedio Pereza da šansu pruži Lopetegiju.

Inače sve ovo se dogodilo u par nedelja posle odlaska Zidana...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Logika i argumenti
Friday, 27.07.2018
16:44

Nikoga nije strah od Reala niti njihovih navijaca vec ih je strah jer nemaju sigurnost posto Perez deli otkaze kako hoce...Zamisli radis u drzavnoj firmi za 40 hiljada a privatnik te zove za recimo 60 pomislis vau bolja plata al zato sigurnosti nema...U drzavnoj firmi si zacementiran dok privatnik moze da te jase da radis prekovremeno i da ti da otkaz kada god hoce...Istorija je pokazala da Real Madrid samo ceni uspeh i rezultat i dokle god je tako trener je siguran...

avatar
Badr Hari
Friday, 27.07.2018
14:40

Uh, uh, nasekira se Perez zbog toga. Trener mu ionako može biti bilo ko, sve dok ne počne da se meša u transfer politiku, a onda... arrivederci. :D Sviđao se on nekome ili ne činjenica je da je svom klubu (kupovinom sudija i UEFE) sam obezbedio sve što je Real 'osvojio' u poslednjih 10-ak godina, a igrači i treneri... baš ništa. Za razliku od svojih kolega iz drugih klubova koji jure pojačanja i troše stotine miliona na njih, on je uspeo da pojača Real bar za 50% i da još zaradi 50 m€ sada i 50 m€ dogodine, tako što je najpre najurio Zidana, a potom izlizanog. Potpuno opravdano godinama nije bacao ogromne pare na 'velike zvezde', jer je skapirao da za mnogo manje uloženih para u sudije dobija neporedivo više negoli od najboljih igrača današnjice. Za razliku od nekih drugih on nije skupljao pojmaše u timu, još manje ih preplaćivao, a sve što se ispostavilo kao promašaj lako i brzo je rasprodavao za bar duplo veće pare nego što ih je platio i bar duplo veće pare nego što vrede i to još pod njegovim uslovima (vraćanje fudbalera kad mu se ćefne za onoliko koliko ih je prodao, zabrana igranja protiv Reala, zabrana preprodaje ovim i onim klubovima itd.). Malo li je?

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 28.07.2018
18:19

Moze mu se jednostavno. Samo budale i konji rade za zivot... Real ce da otima i gazi malecku Barselonu. Zasto? Eto zato...

avatar
foreverblue
Friday, 27.07.2018
13:51

Jedini način da izgubimo kurtou i azara je da odu u real. A navodno njih dvojica nisu dobri sa konteom. Da nismo pokušavali da pare koje sleduju konteu sačuvamo glupim i beznačajnim pokušajima možda kurtoa i azar ne bi hteli u real jer bi konte bi tamo, tj. konte ne bi ni hteo da kupi njih. A sada možemo izgubiti mnogo više para ako kurtoa ne produži ugovor, a isto bi moglo da važi godinu dana kasnije za azara ako on ne produži svoj.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 27.07.2018
13:31

Izgleda da ce Perez da bude trener.

avatar
CisseLFC
Friday, 27.07.2018
13:30

"Nivea i Real Madrid predstavljaju..." to je sve sto polako od kluba ostaje..

avatar
Mad Max
Friday, 27.07.2018
12:41

Реал је прошао одлично, обзиром на ситуацију у клубу, изненадне одласке после 3 узастопне Лиге шампиона. Лопетеги доноси нови стил, нову визију, то је потребно и играчима и навијачима и клубу. Мислим да ће фокус бити на Ла Лигу, и промоцију младих играча. Не бих волео да Реал доведе Азара или било коју другу замену за Роналда, прилику да стартује треба добити Асенсио а Винисијус као Асенсио просшле сезоне, за ротацију и минуте у првом тиму, никако позајмица.

avatar
MSSZRMK
Friday, 27.07.2018
11:15

Posle uzastopnih Lige Šampiona treba imati hrabrosti sesti na klupu.Najzahtevniji su navijači Reala.

avatar
NikkiCFC
Friday, 27.07.2018
14:08

Najrazmazeniji i ne razumeju se u fudbal. A pritom mnogi ne podnose Barsu i Real i nikad ne bi otisli tamo.

avatar
Red blood
Friday, 27.07.2018
15:08

Sto jeste jeste.Prebrzo zaboravljaju uspehe i prebrzo dignu hajku.Kako na trenera,tako i na igrace.Tu pre svega mislim na spanske navijace Reala.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 27.07.2018
10:49

Konte je car. On bi prihvatio ponudu, ali da uzme neki kes na ime raskida ugovora, pa tek onda da ode u Real, gdje vjerovatno ne bi imao toliku platu. Zamislite tog trenera, Real ga zove, a on razmislja o kesu. Vjerovatno je sebi time potpisao Celzi kao vrhunac karijere.

avatar
MSSZRMK
Friday, 27.07.2018
11:13

Vodio je Italiju i Juventus.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 27.07.2018
11:41

Dobro...? Ne mislis valjda da su Italija i Juve visi stepenik od Celzija? Barem u kontekstu vremena u kome ih je vodio? Na kraju, sam je otisao u Celzi, smatrajuci valjda to napretkom. Uostalom, nije ni bitno, poenta se ne mijenja i ako kazem - Italiju, Juve i Celzi kao vrhunac karijere.

avatar
Mangus
Friday, 27.07.2018
10:32

Niko nije lud da bude zrtveno jagnje. Treba sesti na tu klupu u trenutku kad se unutar ekipe mnogo toga menja. A Nagelsman je u pravu, decko ima tek 30 godina, sta ce da radi sa sobom ako sad sedne na klupu Reala? Pritom da dodje u tim u kom ima dosta prvotimaca koji imaju vise godina od njega... :)

avatar
conecorleoneRM
Friday, 27.07.2018
10:28

Ja ovde ne vidim nikakve korpe vec ljude koji su ostali verni svojim klubovima i nisu hteli da iznevere to sto veruju u njih,svaka im cast na tome. Kao kad se svidis devojci koja ima decka pa hoce da se druzi sa tobom jer nece da te izgubi u slucaju da raskine sa deckom. Nije bas isto ali ni ovo nisu korpe.

avatar
Pfc_Grobar
Friday, 27.07.2018
11:29

Devojka..... Da se druzi.... Trener...... Korpa..... Sta pricas bre?

avatar
Red blood
Friday, 27.07.2018
15:09

Hahahah!Proplakao sam buraz!

avatar
conecorleoneRM
Friday, 27.07.2018
13:50

Metaforicki receno,svi bi ti treneri hteli da budu treneri Reala ali nece da izdaju svoje klubove sa kojim imaju potpisane ugovore i prema kojim imaju obaveze a sad sto ti ne razumes sta ja pricam je druga stvar,ni ja ne razumem romski pa ko me sta pita :)

avatar
Paris Saint Germain
Friday, 27.07.2018
11:35

4 korpeeeeeeeee