Kad Nedved pozove, ovo su prve dve stvari koje će Ronaldo uraditi po povratku u Torino!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 19.11.2019.
11:19
Izvor: Sportske.net

Portugalac je posle meča sa Luksemburgom spustio loptu, ali svemu tome je prethodio razgovor sa legendarnim Čehom.

EPA/ANDREA DI MARCO
EPA/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Posle reakcija prilikom zamene protiv Lokomotive, a posebno u narednom meču sa Milanom, mnogo se prašine diglo oko Kristijana Ronalda.

Juve je klub u kome takve stvari nisu dozvoljene, tačnije, igrače uvek upozore prilikom dolaska da se to ne toleriše. Ronaldo je, jasno, poseban slučaj, ali nije iznenadila njegova izjava da je Sari bio u pravu što ga je zamenio, da nije bio spreman i da je igrao loše.

Time se priča završila, prethodno su uticajni igrači iz svlačionice, povređeni kapiten Kjelini, Bufon i Bonući razgovarali o čitavom slučaju i doneli odluku da Ronaldu bude oprošteno, ali i da ga upozore na duh koji vlada u ekipi.

Međutim, dok je Ronaldo bio u Portugalu, zvao ga je Pavel Nedved. Legendarni Čeh je potpredsednik kluba, praktično, on i Paratići donose sve sportske odluke, njih dvojica su izgurali čitavu priču oko Ronalda.

Kažu da Portugalac obožava Nedveda, da ima prema njemu veliko poštovanje i da smatra da su slični, pre svega zbog radne etike. Nedved nije bio tako veliki igrač kao Ronaldo, ali je osvojio "Zlatnu loptu" i više od deceniju bio jedan od najboljih veznih igrača na svetu.

O čemu su razgovarali?

Nedved je navodno Ronalda uverio da Juve nema nameru da ga se odrekne, ali i da Portugalac mora da spusti loptu jer je krivica na njegovoj strani. Uz to, podsetio ga je da je u Juventusu dočekan fantastično, da na svakom koraku dobija poštovanje i ljubav navijača, što u Realu nije bio slučaj.

Rezultat?

Ronaldo se danas vraća u Italiju, svi reprezentativci su dobili slobodan dan, sutra tim nastavlja gde je stao, čeka ih teško gostovanje u Bergamu, pa onda i meč sa Atletikom kod kuće gde bi trebalo da overe prvo mesto u grupi.

"Gazeta delo Sport" piše da će se Ronaldo izviniti Sariju zbog reakcije prilikom zamene, već sutra na treningu, ali i da planira da organizuje večeru za saigrače, kako bi im pokazao da je deo tima, ali i na neki način i njima uputio izvinjenje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 19.11.2019
22:07

To je ono sto sam ja tvrdio U duelu igrac - Juventus Ovaj prvi kako god se zvao izgubit ce ovako ili onako U ovom slucaju izgubio je veliki komad ega Malo mu je ostalo mislim bonusa !!!

avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 19.11.2019
20:56

Vec na leto krece ofanziva u vidu "Anjeli vise ne prica iz srca o meni" kao u slucaju Florentina Pereza i knda sa javlja Bekamov MLS Inter ili Kineski Sangaj SIPG da rese situaciju...Vec vidjeno pogotovo ako Juve ne uzme LS ove godine...