Kad imaš kuću na dobrom mestu, naplatili Čelsiju nedostatak svetla!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 16.03.2018.
11:39
Izvor: Sportske.net

Doduše, mnogo manje nego što su tražili, ali nisu mogli da dobiju na sudu. Klub neće da se zamajava sa porodicom Brajtvajt.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Kuća pomenute porodice nalazi se u neposrednoj blizini "Stamford Bridža", a planovima za proširivanje stadiona, oni bi dospeli u senku, tačnije stadion bi zaklanjao svetlo, pa su probali da stave veto na planirane radove.

Tačnije penzionisani bankar Nikolas i njegova žena Lusinda su zatražili odštetu od oko 20 miliona funti, ali su gradske vlasti u Hamersmitu i Fulamu već odbacile mnogo veće zahteve njihovih komšija, pa je jasno, da je ova porodica koja je i najugroženija proširivanjem stadiona, osuđena na neuspeh na sudu.

Ono što su mogli da dobiju, na kraju su i prihvatili, milion funti, pa će sebi moći da kupe drugu kuću, odnosno da se odsele.

Čelsi planira da proširi i modernizuje stadion, a radovi će trajati tri godine, početak je 2021. kraj 2024. "Bridž" će dobiti 20 000 novih mesta, kapacitet će biti nešto veći od 60 000, a te tri sezone, "Plavci" će morati da igraju na nekom drugom mestu, dok radovi budu trajali.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh1
Friday, 16.03.2018
14:47

Milionce, lagano. Elem, Stamford Bridz nece dobiti novih 20.000 mesta, nego ce ceo biti srusen i izgradjen novi na njegovom mestu.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 16.03.2018
13:49

Nema veceg odrona od Bankara .Ajd sto vladaju svijetom preko tajnih drustava vec i u ovakvim slucajevima poput te kuce u blizini Bridza prave problem i ni manje ni vise traze toliki novac.Mogli su im lijepo dati iz Celzija drugu kucu mozda cak i bolju skuplju na ljepsoj lokaciji umjesto da traze 20 miliona kao da je pozlacena kuca ta ccc.

avatar
NikkiCFC
Friday, 16.03.2018
16:24

I ovaj milion im je mnogo i klub nije trebao da plati. Ne postoji nigde nesto sto se smatra pravom na suncevu svetlost. Nama sad moze neki investitor da dodje i napravi zgraduretinu ispred kuce niko nas nista ne bi pitao.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 16.03.2018
18:31

Samo razocaran sam sto Celzi ne gradi novi stadion na drugom mjestu jer bi bio sigurno veci i siri i brze bi se zavrsio sa manje pare od ovoga .Ovako ce morati izgraditi skucen novi stadion samo sa tih dodatnih 20 hiljada mjesta a sve ce papreno kostati vise nego izgradnja novog stadiona na drugoj lokaciji i jos ce ga zavrsiti kad ja budem imao 30 godina hahaha .Znaci valja se dobro nacekat dok ga krenu graditi a kamoli dok ga zavrse....

avatar
jack wilshere
Friday, 16.03.2018
16:39

To svugdje druze ima.. U svakom zakonu, cak i kod nas.. Ne smije ti niko zagraditi Suncevu svjetlost, niti na bilo koji način ugroziti privatnu svojinu... Znas da recimo ako grana drveta iz komsijinog dvorista doseze i u tvoje, imas pravo da ga tuzis, a kamoli sta vise od toga..

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Friday, 16.03.2018
12:58

Ako su odbacili mnogo vece zahteve, zar nije moguce da prihvate neki mnogo manji i realniji zahtev? :-D Verovatno ste ipak hteli da napisete mnogo manje zahteve.