Juventusovim "ultrasima" prekipelo, najavili bojkot derbija!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 16.10.2018.
20:13
Izvor: Sportske.net

Navijači složni u akciji.

EPA/JULIO MUNOZ
EPA/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Dolaskom Kristijana Ronalda, Juventusov projekat je zaokružen i može se reći da su jedan od najpraćenijih klubova u svetu fudbala. Uvek se traži karta više kako bi svedočili magiji Portugalca ili njegovih ne manje atraktivnih saigrača Dibale, Košte ili Bernadeskija.

Do sada se još uvek niko nije bunio na porast cena karata kada se igra na Alijanc areni, ali nekoliko grupa "Bjankonera" najavljuju bojkot gostovanja Milanu 11. novembra.

Najeftinija karta za gostujući sektor se kreće oko 75 evra što je naišlo na negodovanje vernih navijača torinske "Stare dame".

Italijanski mediji već najavljuju da će podrška gostima na ovom uvek neugodnom gostovanju biti mizerna.

Videćemo da li će ovakav vid protesta uticati na Anjelija i ostale čelnike Juventusa, ali treba imati na umu da se fudbal pre svega igra zbog navijača.

Jedno bez drugog jednostavno ne ide.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 17.10.2018
10:24

fudbal je skup sport. nije za svakog

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 16.10.2018
21:09

A hajde iskreno- kako neko za stil fudbala koji igra Ronaldo moze da kaze da je magican i da je ono sto on radi na terenu magija? On je strasan igrac, gol masina, tesko da postoji odbrana koja moze da ga sacuva 90 minuta, jedan je od najboljih u istoriji, ima neverovatnu statistiku i to su neoborive cinjenice. Ali u njegovoj igri nema ni m od magije, kreativnosti, licidnosti, jednostavno nema, nije takav igrac i to je takodje cinjenica. To sto mediji i sponzori njega zele da prikazu kao neuhvatljivog driblera, trikstera i madjionicara koji svojim potezima publiku ostavlja bez daha je druga stvar, ali svako ko ima prilike da ga gleda I pritom je iole objektivan zna da on nije ta vrsta igraca, on nema vic u nogama i urodjenu kreativnost, a to ne moze da se navezba napornim treninzima.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Tuesday, 16.10.2018
20:18

Ne postoji Bernadeski.