Juventusovih 341 milion evra za Ronalda, vreme je da se isplati!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.02.2019.
14:07
Izvor: Sportske.net

Da li će uložen novac krenuti da se isplaćuje Juventusu već sutra?

Epa/Javier Lizon
Epa/Javier Lizon

Povezane vesti

Možda i najveći derbi Lige šampiona igra se u sredu, sastaju se na stadionu "Vanda Metropolitano" ekipe Atletiko Madrida i Juventusa, mnogi smatraju da je ovo meč koji će biti najneizvesniji do sada u osmini finala.

Ako je neko dobro upoznat sa taktikom Dijega Simeonea i sa igranjem protiv Atletiko Madrida, onda je to Kristijano Ronaldo.

Juventus je uložio u njega 341 milion evra (117 za obeštećenje, ostatak za platu u naredne četiri godine), pa se sutra očekuje da Kristijano Ronaldo krene sa onim što najbolje zna.

Portugalac je do sada postigao 20 golova u sezoni, ali samo jedan u Evropi, pa treba očekivati da od sutra krene najjače protiv Atletiko Madrida kojem je već u karijeri postigao 21 gol.

Za utakmice kakva je sutrašnja je i doveden Ronaldo, da li je vreme da krene sa isplaćivanjem?




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 19.02.2019
17:41

Jel moguće da ima 224 miliona za 4 godine? To je 56 miliona godišnje? Nisam pratio ranije šta se pričalo kad je potpisivao, ali mi to zvuči previše.

avatar
Uncle Fester
Tuesday, 19.02.2019
15:49

A dobro, imaće popravni sledeće godine ako ga Grizman izbuši noćas!!!

avatar
Badr Hari
Tuesday, 19.02.2019
15:47

Oho, 7 m€ porasla vrednost transfera u odnosu na juče, a 17 m€ u odnosu kada je došao u Juve. :D

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 19.02.2019
15:27

Realno njegovih 19 golova je fin podatak ali oni bi za te pare koje su dali njemu mogli da dovedu brda igraca i da se prosetaju ligom svejedno. Racuna se LS jer je zbog toga i doveden.

avatar
Guti
Tuesday, 19.02.2019
18:28

To je istina šta si rekao ali to ti je isto ovako, ja i mnogo nih/nas bi mogli da imamo po 10 telefona i svejedno sa njima možemo da zovemo ali radije kupimo jedan dobar mobi ako Iphone X, Galaxy S9 ili nešto slično i njega imamo namesto 10 telefona u djepu. Zvati možeš svejedno samo sa jednim istovremeno, a isto tako namjesto njega može igrati samo jedan igrač istovremeno, a ne 10 njih. Bolje kvalitet nego kvantitet.

avatar
Sasha_Voj
Wednesday, 20.02.2019
02:19

Da, al tih deset nebi prodali 10 dresova zajedno, dok Ronaldo se verovatno isplatio prodajom dresova.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 19.02.2019
22:50

Ako je tako kvalitetan, zasto ga real prodade? Juve se zenuo sto ga je kupio, i bez njega je igrao u SL i nije ju osvojio, tako i sad sa njim je nece osvoji, u italijanskoj ligi je vec nekoliko godina prvi, tako da za dzaba je kupio neznalicu Ronaalda! Da neznalica je, kad je od njega bolji cak hrvat Mandzukic!

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 19.02.2019
20:41

Lose ti je poredjenje druze, ti mozes koristiti samo jedan telefon ali na terenu je 10 igraca + golman. Prestiz su dobili i to je jasno, CR7 i u ovim godinama znaci prestiz ali on je doveden iz jednog razloga - Juve ima manje vise star tim ( najbitniji igraci - Kjelini, Bonuci, Matuidi, Mandzukic ) i sa dovodjenjem Ronalda pokusavaju da otpevaju labudovu pesmu i uzmu LS koja im izmice. Za skoro 350 miliona mogli su da dovedu bar jedno 5 vrhunski talentovanih igraca, dva bi propala, dva bi bili poput recimo Markizija okej za prvi tim ali taj jedan sto bi zablistao mogao bi da nosi tim 10 godina i da donese vise titula LS. Oni su odabrali instant opciju i dali lovu, ako to ne prodje moraju u debelu rekonstrukciju tima a pare su potrosene. Pritom ne plasim se za Italiju, lako ce Can i Remzi i slicni da peglaju nejake Intere i Rome i nestabilne Milane i Lacije. Mislim za evropu - bez poluga koje sam pomenuo gore a kojima idu godine neminovno oni u evropi nece moci da konkurisu nikome a pogotovo klubovima cija je finansijska moc prejaka.