Juventusove slatke muke, gde slaviti titulu?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 04.04.2019.
10:29
Izvor: Sportske.net

Navijači imaju ideju, ali Alegri ne obraća pažnju, jasno šta je cilj...

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Posle vanrednog kola, Juventus je ponovo na +18, nije kao da se i pre sezone postavljalo pitanje hoće li odbraniti titulu, ali sada imaju šansu da završe posao već za par nedelja, ili možda narednog vikenda, mada to zavisi od Napolija.

Ako Juve dobije Milan u subotu, a Napoli izgubi od Kjeva kod kuće, matematički je gotovo, ali takav rasplet je teško očekivati.

Sledeći meč je u Ferari, protiv ekipe SPAL, koja je prošle godine zaustavila Juventus, tu već "Bjankoneri" odlučuju, trijumf znači i osmu titulu u nizu.

Ali, navijači žele da se titula osvoji ili protiv Fiorentine kod kuće, ili čak da se čeka gostovanje Interu, kako bi se proslavljalo na stadionu najvećeg rivala.

No, Alegri želi da se posao završi što pre, jasno Liga šampiona je veliki cilj, između mečeva sa Milanom i SPAL-om, Juve igra u Amsterdamu protiv Ajaksa, a revanš četvrtfinala je samo šest dana kasnije u Torinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Thursday, 04.04.2019
13:50

Konstanto se forsira prica kako je i prije pocetka sezone šampion bio poznat. Time se podcjenjuje značaj dominacije Juventusa. Do vrha je bilo teško doci, a odrzati taj nivo 8 sezonu u nizu je još teže.

avatar
juve mojsa
Thursday, 04.04.2019
12:50

uhh mooze,ja bi da se slavi u milanu :D