Juventusova tripleta, Ronaldovi u glavnoj ulozi!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 21.04.2019.
11:15
Izvor: Sportske.net

Juve osvojio tri titule, ali slavlja nije bilo, jasno, peče poraz od Ajaksa. Ovo se ipak nikad nije desilo...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je postao prvi igrač u istoriji koji je osvojio titule u Engleskoj, Španiji i Italiji, ova je bila najlakša, Juve se prošetao, a Portugalac je potvdio da 1000% ostaje i da naredne sezone sledi novi juriš na Ligu šampiona.

Njegov sin je u isto vreme na Madeiri privukao pažnju Kristijanovog zavičaja, jaki turnir za klince završen je pobedom Juventusa.

Oni su u finalu dobili Atletiko iz Madrida, na kraju Ronaldo Junior je bio najbolji strelac turnira sa 25 golova. Na takmičenju su učestvovali Benfika, Porto i još nekoliko velikih klubova poznatih po odličnom radu za mlađe kategorije.

Treća titula stigla je od ženskog tima, muškarci su u nizu osvojili osam, devojke po osnivanju odmah dve, ove sezone su postavile i rekord, njihov meč protiv Fiorentine je igran na "Alijancu" koji je bio rasprodan, to je druga najposećenija utakmica u istoriji ženskog fudbala.

Na kraju dana, trijumfi, ali poraz od Ajaksa je bacio senku na sezonu. Nova godina je i nova šansa za Juventus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Sunday, 21.04.2019
15:52

Ja sam mislio da je poraz od Atalante bacio senku na sezonu

avatar
Badr Hari
Sunday, 21.04.2019
15:29

Pa i da je osvojio titulu prvaka lige u samo jednoj od te 3 drzave svejedno bi postao prvi i jedini fudbaler na Svetu kome je to poslo za market... za rukom, nogom, svejedno, jer pre njega, za vreme njega (izuzev njega) i nakon njega titule prvaka liga su osvajali, osvajaju i osvajace klubovi, a fudbaleri ZL, ZK i neke nagrade za najboljeg pojedinca ovoga ili onoga takmicenja, sedmice, kola itd.