Juventusova svlačionica raspravljala o Ronaldu - Ovo je odluka!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 13.11.2019.
12:09
Izvor: Sportske.net

Uzeto u obzir njegovo ponašanje od dolaska u klub. Svi se slažu u jednom...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo tvrdi da je spreman, igraće sutra protiv Litvanije i u nedelju protiv Luksemburga, Juve ćuti kada je u pitanju zamena protiv Milana, ali i reakcija Portugalca.

Sada navodno nije napustio stadion pre poslednjeg zvižduka, iako je bio razočaran zamenom, ali i igrom.

Kristijano je na Instagramu napisao, "teška i važna pobeda", a novinarima u domovini nije davao izjave.

U međuvremenu, ključni igrači Juventusove svlačionice, povređeni kapiten Kjelini, zatim Bonući i Bufon su održali sastanak kako bi zauzeli poziciju kada je Ronaldo u pitanju.

Prema tvrđenju italijanske štampe, odlučeno je da se priča ne širi.

Naime, saigrači su na strani Ronalda, tačnije ne vide problem u njegovoj nervozi, pre svega jer je za ovih godinu i po dana pokazao da je veliki borac, nijednog trenutka nije sebe isticao u prvi plan.

Potvrdila se priča koja ga prati i o kojoj svedoče mnogi koji su bili sa njim u ekipi.

Naime, Portugalac prvi dolazi na treninge, poslednji odlazi, uvek trenira maksimalnom snagom, i osim klupskih insistira na individualnim treninzima u teretani.

Uz to, nije napravio ni jedan problem u Juventusu, niti se raspravljao sa saigračima oko bilo čega, sve vreme se ponaša kao deo grupe.

Ovo mu je prvi ispad, i jednostavno igrači ne smatraju da je stvar toliko strašna koliko je naduvavaju mediji na Apeninima pokušavajući da unesu razdor u uvek jedinstvenu svlačionicu Juventusa.

Kakva je pozicija kluba?

Slična, oni više brinu o povredi, a sigurno da se neće odreći Ronalda i prihoda koji im donosi, on je "zlatna koka" iako trenutno nije u formi.

Sari nema problem, ali takođe ni strah da zameni Ronalda ili ga ostavi na klupi, ako nije spreman. Kristijano se vraća u ponedeljak, u klubu veruju da će biti u timu za desetak dana kada Juventus čeka teško gostovanje u Bergamu gde u šampionatu i u kupu nisu pobedili već tri godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Thursday, 14.11.2019
21:38

Ronaldo je sam trazio izmenu, imate snimak pa pisite nesto, svakako ga treba zakucati na klupu sto nije bar malo sedeo sa saigracima vec pravo u svlacionicu ne pravite dramu tamo gde je nema

avatar
No rules
Wednesday, 13.11.2019
20:38

U prevodu znacenja "veci je od kluba i moze da radi sta mu je volja. Zmurimo i pravimo se ludi, prvi sledeci igrac koji napravi ovako nesto letece naglavacke."

avatar
juvealexx
Wednesday, 13.11.2019
20:27

Ronaldo Juventusu donosi dobit od marketinga ali i gubitak ,zbog njegovih visokih primanja i plaće Juventus je prošlu godinu završio "u minusu" i ukoliko ne poklopi taj minus prodajom igrača ,bit će u velikom problemu zbog ffp-a i neće moći dovoditi nove igrače ,a c.ronaldo po trenutnoj formi zaslužuje klupu i tu nema spora

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 13.11.2019
16:53

Jeste da mediji previse pumpaju ovu situaciju, ali svi u Juventusu se trude da se ne zamere Ronaldu. Svi mu idu niz dlaku, niko ne bi smeo da mu se suprostavi kad bi izbio neki veci problem. Pjanic i Dibala ne smeju da mu prigovore kad se izvodi neki slobodnjak.

avatar
scofield
Thursday, 14.11.2019
00:44

Pa naravno. To nije bilo ko vec Ronaldo.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 13.11.2019
15:39

120 sekundi koji niko ne moze da mi vrati ...