Juventusova generalka, odbrana već poznata, stižu trojica!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 25.02.2018.
10:55
Izvor: Sportske.net

Juve je već napravio odbranu, a poznata su trojica novih igrača, verovatno i novi golman.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je izgleda već formirao odbranu za narednu sezonu, oni kao i obično vole da završe posao pre prelaznog roka. Prvo pojačanje je Mateo Darmijan, nađeno je rešenje sa Junajtedom i sada je stvar tehnike, bivši kapiten Torina će pojačati gradskog rivala.

Odlaze i Lihštajner i Asamoa, verovatno i Aleks Sandro, što znači potpuna izmena na bekovskim pozicijama, prvoj dvojici ističe ugovor, reprezentativac Gane bi mogao u Inter, a za levu stranu stiže Spinacola iz Atalante, desno će se boriti Darmija i De Šiljo.

Takođe, Kaldara je kupljen prošlog leta od Atalante, on, Benatija, Barzalji i Kjelini će biti kvartet u poslednjoj liniji, a klub je u dilemi da li da proda Ruganija.

U tom slučaju, mogli bi da otkupe Hovedesa, ako proleće prođe bez povreda. Ne zaboravimo da Emre Džan koji stiže iz Liverpula može da igra i štopera.

I na kraju golman, Šćešnji će biti prvi, ako se Bufon povuče, zamena bi trebalo da bude Konsilji koji će konkurisati Poljaku.

Dakle, osim veznog reda i odbrana će doživeti velike promene, jedino bi napad mogao da ostane isti jer Juve nema nameru da prodaje Dibalu, kao ni Mandžukića, Daglasa Koštu su otkupili, jedino bi Kvadrado u slučaju dobre ponude mogao da napusti klub.

Juventus inače večeras nastavlja trku sa Napolijem, bez Iguaina i Bernadeskija neće im biti lako protiv Atalante, Mandžukić će predvoditi napad, a ovo je prvi od dva meča koja Juve igra protiv "Boginje", pošto u sredu sledi i revanš kupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Sunday, 25.02.2018
15:54

Nema sansi da prodaju i Sandra i Asamou....

avatar
Mangus
Monday, 26.02.2018
00:55

Asamoi istice ugovor a nije dobio ponudu za novi, a Sandra ce prodati ako neko ponudi 60 milki

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 25.02.2018
13:28

Treba nam jedan jaci desni bek od ove nabrojane gospode osim ako ovaj njemac cudom ne ozdravi pa se pokaze pojacanjem

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 25.02.2018
12:49

Darmian , Spinacola , Kaldara - nisam bas siguran da su kalibar za Juventus

avatar
Sunday, 25.02.2018
11:58

E, da zaboravio sam juce (i) Darmijana, i on je nas izdanak:-D LihTstajner, HEvedes, Darmi(j)aN, BernaRdeski, BeNtankur (hajde, ovo si naucio:)) itd.