Juventusov stadion mu sinoć aplaudirao, ide u redove najvećeg rivala!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.10.2018.
07:44
Izvor: Sportske.net

Južna tribina je prekinula svoj štrajk, čula su se skandiranja, ali sigurno neće biti prijatno da čuju najnoviji razvoj situacije.

Juventus.com
Juventus.com

Povezane vesti

Južna tribina na kojoj su smešteni najvatreniji navijači Juventusa štrajkuje, ne navijaju zbog visokih cena ulaznica, mnogo je kritika na račun činjenice da je klub podigao cene za 30%, a da su za gostovanja takođe ulaznice skočile u nebo.

Ipak, sinoć protiv Jang Bojsa na "Alijancu" su se čula skandiranja otpuštenom direktoru Maroti, većina navijača ne gleda blagonaklono na taj potez predsednika Anjelija koji je objasnio da želi mlađe ljude.

Mnogo je spekulacija, ono što je sigurno je da Marota od 25. oktobra više neće biti u klubu, sinoć nije bio na utakmici, a kako sada stvari stoje, neće daleko.

Naime, odbio je Napoli, ne želi da odlazi sa severa Italije, a kako pišu jutros najveći italijanski sportski dnevnici razgovarao je sa Stivenom Žangom, sinom vlasnika Intera.

Kinezi su izneli ponudu, izgleda da će je Marota prihvatiti i preći u redove najvećeg rivala. Inter je preduhitrio Milan, pominjan je i Junajted, ali čini se da su oni želeli Marotinog naslednika u Juventusu, Fabija Paratićija, a da Marota ostaje na Apeninima, u želji da napravi šampionski tim Intera, kao što je učinio sa Juventusovim u ovoj deceniji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke