Juventus zbog Ronalda plaća Korejcima 50 miliona!?

Autor: Stefan Matić
sreda 31.07.2019.
13:34
Izvor: Sportske.net

Portugalac i uprava kluba razbesneli navijače u Seulu.

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Prva vedeta "Stare dame" nije odigrala ni minut u prijateljskom susretu u glavnom gradu Južne Koreje, bio je to susret sa najboljim igračima tamošnje fudbalske lige. Meč je bio interesantan, završio se nerešeno 3:3, ali smo mogli videti odlične golove i akcije.

Ali ne i Kristijana Ronalda.

Portugalac je prema nekim informacijama morao odigrati makar jedno poluvreme, klauzula u sklopljenom dogovoru od strane čelnika Juventusa i organizatora nije održana.

Navodno je 'sedmica' Juventusa povređena, to jest ima lakšu povredu mišića. Organizatori su odustali od tužbe po dobijanju ovakvih informacija, ali ne i navijači.

Poznati advokat Kim Min-ki se izdvojio kao zastupnik razočaranih navijača.

"U ovakvim slučajevima bi obično zahtevali povraćaj novca od karata, ali ovde imamo slučaj lažnog marketinga. Dobili smo za sada dve zvanične prijave, ali imamo dosta poziva te kada se ovo pročuje ne bi me čudilo da se taj broj poveća na 60 hiljada", izjavio je advokat.

Ronaldo

U tužbi Kim zahteva 52.40 evra za kartu, 0.76 za komisiju i naknadu za pretrpljeni stres od 760 evra! Ako bi se matematički "požalili" svi navijači na stadionu u Seulu, cifra za platiti zbog Ronaldovog izostanka bi mogla da naraste do pedeset miliona evra!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Wednesday, 31.07.2019
18:13

Pa vi kupite kartu za Ronalda, a ne za Juventus sledeći put

avatar
Badr Hari
Wednesday, 31.07.2019
14:07

Izgleda da su Koreanci stvarno utripovali da će videti izlizanog na terenu u utakmici nakon koje čak ni njegov marketing nije u stanju da mu izboksuje ZL, kol'ko god golova da im je dao. Pa izlizani ne igra čak ni prvenstvene utakmice kada shvati da nije u stanju da bude top-scorer pored 36-to godišnjeg Quagliarelle, Zapate i Piateka, nego se 'štedi' za LŠ, jer tu ako postigne 3-4 gola u 2-3 utakmice izboksova njemu njegov marketing ZL. A zbog čega bi inače igrao fudbal?

avatar
myspace
Wednesday, 31.07.2019
13:55

ce da dobiju veliku 0 to je sigurno pa ni jedan klub nije glup da sastavlja takve ugovore bez pokrica u slucaju povrede to ne vazi.... zbog toga su oni i odustali od tuzbe.. Pa sada kada sklapas ugovor sa vipom telenorom pa im nista ne mozes.