Juventus vs Barsa - O golovima i strelcima, naša ponuda važi!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 28.10.2020.
11:10
Izvor: Sportske.net

Saznali smo da nema Ronalda, ali hoćemo li na "Alijancu" gledati golove. Možemo da nagađamo, ali i pogađamo. Ovo bi moglo da pomogne...

Povezane vesti

Derbi svakako, očekuje se da Juventus i Barselona bez problema prođu prvu rundu takmičenja, na kraju krajeva, startovali su pobedama protiv Dinamo Kijeva i Ferencvaroša.

Ali, nije nebitno ni ko će osvojiti prvo mesto, kao ni prestiž, jer Barselona stiže u Torini posle teškog meča sa Realom, dok je Juventus igrao protiv Verone.

Istorija nije baš često vezivala dva giganta u evrokupovima, onu najvažniju utakmicu, u Berlinu 2015. dobili su Katalonci, bilo je 3:1, to je i poslednja titula prvaka Evrope za Blaugranu. Dve godine kasnije, Juve se osvetio u četvrtfinalu, 3:0 u Torinu, revanš je završio bez golova, ali je Barsa u grupnoj fazi odmah naredne godine dobila sa 3:0, dok su u Torinu mreže mirovale, oba tima su otišla u top 16.

Baner

Ranije je Juve izbacio Barselonu koju je vodio Radomir Antić posle produžetaka na „Kamp Nou“ i otišao u finale da izgubi od Milana na penale, ali je Barsa dobila četvrtfinale 1986. i nije stigla do pehara, jer su uspeli da ne dobiju protiv Steaue, Rumuni su posle penala odneli trofej.

Baner

Barsa nije osvojila evropski trofej  ni 1991. kada su okrenuli rezultat, u drugom poluvremenu revanša KPK, Juve je imao 1:0 iz prvog meča i golom Kaziragija vodio posle 45 minuta. Stoičkov je postigao dva gola, Giokoečea još jedan, pa su Katalonci otišli u bitku za trofej i izgubili od Mančester Junajteda.

Baner

Kada se sve sabere, plus prijateljska od pre tri godine, po pet pobeda, četiri remija u 14 mečeva, savršena simetrija.

Ali umesto saveta na ishod, mi ćemo ponuditi onaj na golove, kao i opklade na strelce u ovom derbiju drugog kola Lige šampiona.

Baner

Od Barsinih igrača, samo su Mesi sa tri gola i Pjanić koji je jednom pogodio kao igrač Rome mrežu Bufona iz slobodnjaka uspevali da zatresu mrežu „Bjankonera“. Ukupno 11 igrača Barselone je u karijeri igralo protiv ovog rivala, dvojica od njih, Pike i Ter Štegen neće biti u timu, zbog suspenzije, odnosno povrede.

Baner

Na drugoj strani, nema Ronalda, šteta, mnogi su priželjkivali meč protiv Mesija.

U timu će biti Dibala koji je Barsi pre nekoliko godina dao dva gola u pobedi od 3:0, taj treći gol je postigao Kjelini koji je povređen i propustiće meč. U porazu u finalu LŠ, Morata je postigao gol za Juve, biće najveća uzdanica i u sredu, igrali su još sadašnji trener Pirlo, ali i Bonući, branio je Bufon koji će biti na klupi.

Baner

Pre tri godine on je bio prvi golman, a Šćešnji je sedeo na klupi. Iz tog tima, Kuadrado, Aleks Sandro i Bernadeski su i danas u konkurenciji za sastav, videćemo mogu li da savladaju Neta, koji je svojevremeno bio rezerva Bufonu.

Baner

Strelce smo vezali sa pobedama njihovih timova, a ako završi 0:0 dobićete svoj novac natrag. Podsetimo da osim što Ronaldo ne igra, Grizman je izgubio mesto u timu, on je igrao za Atletiko protiv Juventusa, nikada im nije dao gol...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Wednesday, 28.10.2020
20:02

X-x, ili pobeda i Dibala strelacc

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 28.10.2020
13:40

Po milioniti put, nije BernADeski, takav igrac ne postoji, a da je poznat. Ej, sta imaju zajednicko juve i barsa, a da je u pitanju Liga sampiona? I jedni i drugi su izgubili od nas u finalu:-D Moram da priznam da je juventus bio ostecen u Berlinu za onaj cist penal, veliko je pitanje sta bi bilo i sta bi se sve izdesavalo da je tada bio dosudjen.

avatar
Foghorn Leghorn
Wednesday, 28.10.2020
17:30

Da l' nisi malko (pre)naporan sa tim BernA-R-Deski-m? Napao si na njih i na to jedno slovo R (https://youtu.be/FztrPte4R98) k'o smrt na babu. Kada si tako pametan zašto ih nisi nijednom ispravio da Šćešnji ne postoji, iako svi znamo o kome se radi? Uostalom Štensni (https://youtu.be/emf3G2OrjCw) i Šćešnji se neporedivo više razlikuju negoli Bernadeski i BernaRdeski. I šta s' tim? Treba li za ovo milion puta da ih ispravim kako bih pokazao kakva sam ja pametnica? Naravno da ne, zato to i ne pominjem.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 28.10.2020
19:42

Samo ti pisi, ja cu te uvek podrzati jer novinari ne bi smeli da grese, a jos manje da budu tvrdoglavi vec godinama. Nisu za poredjenje te dve greske, mnogi ne znaju kako se izgovaraju pojedina poljska prezimena. Nije Pjatek nego Pjontek, nije Dragovski nego Drongovski, nije Raza nego Zonsa, ne znam ni kako se tacno cita Krihovjak...

avatar
Bádr Hari
Wednesday, 28.10.2020
12:19

ako izgubi moj idol Messi i Barsa to ce biti zbog sudija kao i 2017. :D