Juventus sa Interom može i bez navijača, zna se ko je gazda Italije!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 08.03.2020.
22:36
Izvor: Sportske.net

"Bjankoneri" slavili u "Derbiju Italije".

Beta/Marco Alpozzi/LaPresse via AP
Beta/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Juventusa slavili su pred praznim tribinama "Alijanc" stadiona protiv velikog rivala Intera sa 2:0 (0:0) u okviru 26. kola italijanske Serije A.

U prvom delu nije bilo golova, ali je bilo prilika na obe strane.

Već u trećem minutu su domaći igrači tražili penal, nakon šuta Daglasa Košte je lopta pogodila Ešlija Janga u kaznenom prostoru Intera, ali se sudija nije oglasio po pitanju igranja rukom.

Odman potom De Liht u dobroj prilici, sjajno je pokušao glavom nakon kornera sa leve strane, ali je Handanovič bio spreman, odbranio je pokušaj štopera "Stare dame" sa samo par metara.

Nastavio je Juve da preti, u 15. minutu šut Daglasa Košte iz dobre pozicije, ali je Handanovič još jednom izvrsno odreagovao.

Ronaldo je imao par slabih pokušaja, drugi deo prvog poluvremena ipak pripada gostima iz Milana, imali su slobodan udarac iz dobre pozicije, ali je Lautaro slabo šutirao.

Nakon toga vrlo dobar pokušaj Brozovića, ali je Ščešnji bio na visini zadatka.

Beležimo potom i pokušaj Bonućija glavom nakon kornera, ali je štoper Juvea uputio jako neprecizan udarac, lopta je otišla daleko preko gola "Neroazura".

Do kraja prvog dela igre nije bilo izglednijih prilika, Juve bolji, konkretniji, ali je Handanovič raspoložen, pa nije bilo golova.

baner

Nakon samo 10 minuta igre u nastavku, "Stara dama" stiže do prednosti. Ronaldo je ostavio loptu Remziju u kaznenom prostoru rivala, Velšanin je raspalio i pocepao mrežu "Neroazura".

Odmah je Konte reagovao, poslao je na teren Eriksena umesto Barele, sa druge strane je Sari osvežio napad, Daglasa Koštu zamenio je Paulo Dibala.

Ispostavilo se da je to bio sjajan potez italijanskog stručnjaka, igrao se 67. minut kada je Argentinac duplirao prednost "Bjankonera".

Odlična duga lopta Bentankura ka Dibali, sjajan prijem argentinskog fudbalera, potom dupli pas sa Remzijem, fintom se zatim oslobađa Janga i namešta na udarac, sa 10ak metara šalje jako precizan udarac ka golu rivala, Handanovič nemoćan, 2:0 na semaforu.

Pripretio je Inter u 77. minutu, nakon greške De Šilja je Vesino progirao Eriksena, Danac je odmah šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je poslao loptu preko gola rivala.

Inter je do kraja pokušavao da se vrati, ali su se fudbaleri Juventusa odlično branili, te su bez većih problema sačuvali prednost. Imao je Ronaldo priliku u poslednjim sekundama, dobro je šutirao sa ivice kaznenog prostora rivala, ali je lopta ipak prohujala sa spolnje strane desne stative. Ni minut nije prošao, nova prilika za Portugalca, ali je ponovo bio neprecizan.

Pobeda Juventusa koji se tako vratio na čelo tabele sa bodom više od Lacija, Inter sada kasni devet bodova za "Starom damom" i čini se da je ispao iz trke za titulu.



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

38 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Monday, 09.03.2020
20:51

Može bez navijača, ali ne može bez 'nebeskog skakača' čije je telo dvadesetdvogodišnjeg dječarca sa 2% masti samo uništilo Inter, čime je ON ponovo dokazao ne samo da je najbolji ikada već i da je najbolji kada je najteže. :D:D:D

avatar
No rules
Wednesday, 11.03.2020
15:22

I to nije 2% one prave masti. To je od gela i pomade koju tijelo upija. Dobar si..😂

avatar
Offside
Monday, 09.03.2020
14:15

Ja se nadam da je ovo veceras Sariju napokon otvorilo oci!Startna postava pod obavezno Remzi i Dibala a na klupi Iguain i Pjanic.Veceras je Sarijev tim delovao kao da je predvodjem trenerom koji zna znanje,napokon!

avatar
Monte_Kristo
Monday, 09.03.2020
13:16

Dibala je gazda Juventusa,ne izlizani,coveku nije dovoljno ni na zicer kad mu namestis vise da bi dao go,kamoli da kreira nesto ili sam iznudi,nije u top 20 igraca,samo je u penalima dobar,to mu priznajem

avatar
scofield
Monday, 09.03.2020
09:53

Inter u ševu, ne znaju gde biju.

avatar
JUVENTIN
Monday, 09.03.2020
08:32

Dragi interisti znam kako vam je,Konte je i nama bio trener,defanziva,defanziva i opet defanziva i ne odstupanje od mrtve 352

avatar
neme
Monday, 09.03.2020
02:01

Jangu obezbediti novi kuk i udoban smestaj u nekoj banji.Derbi koji to nije .Bernardeski se ovde i ne skida a u interu bi bio glavni igrac.Razlika u klasi je ogromna.

avatar
DEL PIEROO
Monday, 09.03.2020
01:47

Rekoh vam ja ovo je najbitnija utakmica sezone i da dam dobija za 8mi mart, zna se ko je najjaci

avatar
Capitano
Monday, 09.03.2020
00:18

E moj Konte, dva puta te takticki nadigra trener kome je to mozda i najslabija karakteristika. Ovo mi je delovalo vise na prijateljsku utakmicu ili trening, nego na derbi. Juve sasvim zasluzeno dobio! Sa ovakvom igrom i pristupom ne zasluzujemo vise od treceg mesta. Koliko smo samo bodova prosuli zbog Kontea i njegove tvrdoglavosti. Ova formacija ocigledno ne lezi ekipi, a i vidi se da kad ne prolazi da Konte nema drugih resenja. Forsiranje igraca koji nisu za prvi tim i igraca van prirodne pozicije uzima danak kroz celu sezonu. Mislim da smo se prelako odrekli Politana. Ekipa je veceras delovala totalno nemotivisano, Lautaro i Lukaku odseceni i bezopasni do te mere da mi je delovalo kao i da nisu bili na terenu. Mozda je prerano da se sudi Konteu, ali uz sva ulaganja, ako sledece sezone ne uzme titulu i ne napravi iskorak u LS, treba mu se zahvaliti na saradnji.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 09.03.2020
16:43

Ma nije Contea nadigrao Sari nego je Juventus poprilicno igracki jaci od Intera ! Conte je za Sarija doktor ali ovaj drugi ima mnogo jace igrace ! Cim prije to shvatis bit ce ti lakse

avatar
zeks
Monday, 09.03.2020
00:18

Zasluzena pobeda Juventusa.Inter je ovim porazom skoro sigurno ispao iz borbe za skudeto

avatar
Tiribocchi
Monday, 09.03.2020
00:13

Bentancur preraste u jednog od najbolji vezni igraca... mislim da im fali jos jednog slicnog njemu mozda Kai Havertz iz Leverkuzena.

avatar
Ronaldinjo_10
Sunday, 08.03.2020
23:57

Inter neozbiljan, Juve izdominirao.

avatar
Gile sile pravi
Sunday, 08.03.2020
23:56

Konte se setio da izvuce linije u 80 minuti meca, uvulo linije u sesnesterac i misli da tako moze da se igra, sta je uradio celu odbranu ma bulvalno uvulu u peterac bulvalno, a vezni red stabio da stoji na 40 metara od odbrane, onda odbrana ne moze da izvuce loptu zato sto je rauman izmedju idbrane i veznig reda 40 metara, sari sve to lepo ukapirao i naredio totalni presing, brzi protok lopte dok Inretobi igeaci kap da su imali tegove na vezane za noge zako da niko i ne vrsi presing na ta dodavanja, sto se Eriksena tice igrac od 85 milona evra mora da sedi na klupi, a tek zamena Galjardini za Kandrevu sta reci za tu enigmu, nisam ja bas siguran da li je ovakp defanzivni Konte trener za sledecu sezonu za Imter to je talo provaljena taktika dge bulvalno nemas sredinu terena, tak sistem nije za ove igrace, inace Konte kao da je izgubio zelju da radi od druge polivine sezone nesto tu izmedju njega i Marote nije uredu reklo bih de da se to odlicno krije od medija

avatar
ForzaJuve
Sunday, 08.03.2020
23:52

Bonucci da napiše doktorat iz odbrane
Šta reći o Bentancuru? Bez greške odigrana utakmica! Nijedan pogrešan pas, trka 90.minuta, vrhunsko kretanje i postavljanje u odbrani, dobio svaki duel... Za mene najbolji večeras.
Remzi konačno onaj pravi. Gol i asistencija, više nego dobro!
I Dibali i njegovom golu ne treba trošiti reči. MAESTRO!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 08.03.2020
23:52

Juve i dalje ne igra dobro ali ima stvarno ekstra igrace koji rade prevagu u ovakvim tekmama ! Bentankur sjajan danas a i Bonucci !

avatar
Marchisio8
Sunday, 08.03.2020
23:51

Ето,ај радоти сад нам реци је ли и ово купљено,је ли вас судија оштетио? И је ли ово дерби? Да остале екипе не скидају гаћњ и прије почетка,не би интер ни био близу,али ето,слађе је овако. Похвале Бентену,Пјанић ми више поред њега не би улазио. Бонући и ДеЛихт такође одлични,Дибала класа.

avatar
Billionaire
Sunday, 08.03.2020
23:50

Pozdrav za Rodottija , najveceg navijača Juventusa! :)

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 08.03.2020
23:48

Lukaku.Vecino i Jang. hahahaha... To su igraci za doneti titulu.

avatar
Japanac
Sunday, 08.03.2020
23:47

Naslov kaze sve...Forza Juve

avatar
No rules
Sunday, 08.03.2020
23:46

Nadam se da ce Eriksen proraditi sl.sezone. Lautaro vec mislima u Barseloni, vezni red sprdnja. Jang prestravljen, ni jedan jedini pokusaj prodora po strani! Igramo derbi Italije a oni trcakaraju na prsticima. Na sta sam potrosio 90 minuta?! Pi

avatar
Sunday, 08.03.2020
23:46

Realno, ispao je on jos onda kad su tri puta zaredom remizirali jer se titula osvaja u/na tim ''malim'' utakmicama, ovo posle je samo neka neosnovana nada. Cak i da nisu izgubili, nesto jos nedostaje, ne mozes ti ovako da odigras ni da si jos toliki ako nasuprot imas direktnog takmaca. Inace, mogli ste da navedete i da je vas bonuci igrao rukom (cisto reda radi :-D) iako ni jedno ni drugo nije bilo za penal, cak mislim da Jang nije ni igrao, a ovog je pogodila nakon odbijanja sto (mi) nikako nije za ''krec'', takodje, u oba ta slucaja lopta nigde dalje nije mogla da ode tako da niko i nije ostecen...

avatar
Tommy_Shelby
Sunday, 08.03.2020
23:43

Ponadali se sinterovci. Juve razneo Inter. Da nije bilo Samira primili bi jos par komada.

avatar
Nebojša
Sunday, 08.03.2020
23:42

Ocekivano i sa i bez publike. Moglo je i vise, da je Juve zapeo do kraja.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 08.03.2020
23:42

Pomalo dosadno , cekamo celu godinu i dobijamo ovo ?! Kako sam srecan , najvise zato sto Ronaldo NIJE zabio , da se ne prica vise o rekordima njegovih ! FORZA JUVENTUS

avatar
juvealexx
Sunday, 08.03.2020
23:41

To je pravi Juventus a sarri izgleda zna postaviti igru samo protiv Intera , inter nije bio ovako nemoćan i nadigran ni kad su bili puno lošiji

Sarri je za sada sačuvao posao ,ali sve se može promijeniti ako "kiksa" protiv Lyona i šteta je što je zbog korona virusa derbi odigran bez publike , pogotovo što nisu mogli vidjeti još jedan ekstra potez dybale i pogodak za 2-0

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 08.03.2020
23:40

A kada je to inter i bio gazda u italiji, oni nisu gazde ni u svom gradu, nisu oni dzabe klub kome se najvise smeju i italiji

avatar
iL dRaGoNe
Sunday, 08.03.2020
23:40

Kad ce da pobedi Inter Juventusa i zasto nikad?? Jel ovo realno da ovako truo Juventus ne mogu da pobede, i to im poklone zatvoren stadion, i dozvole sebi da ih jedan Remzi pobedi hahhahahahahah 🤭🤭
Jedino sto ce ih spasiti je to sto se liga od utorka prekida tako da nek idu ranije na odmor da se spremaju do septembra, mozda ih pobede konacno od ere Murinja 😁🤦

avatar
Goran.984
Sunday, 08.03.2020
23:40

Juve odigrao jako pametno i bio bolji,tako treba igrati. Uz Bonucija i De Lihta pohvalio bi Bentankura,odigra je momak za 10...on mora sada biti glavni vezni igrac. FJ

avatar
No rules
Sunday, 08.03.2020
23:39

Kakvo ponizenje. sta se desava sa Interom! Nestali smo u II poluvremenu, Vecino, Kandreva i Galjardini nisu igraci za titulu! Jang katastrofalan. Juventus nas razbio.

avatar
Japanac
Sunday, 08.03.2020
23:46

Mozda je greska bila neigranje Ericsena od prvog minuta....

avatar
No rules
Monday, 09.03.2020
12:35

Eriksen se nije adaptirao na Konteov sistem. Njemu svakaako nesto nedostaje, vuce neku muku iz Totenhema to je vidljivo. Juventus je ipak klasa za Italiju, takav roster nema ni jedan tim na svijetu. Mi smo se uplasili i to je to.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 08.03.2020
23:59

Titula ???? Scudeto ??? Ma sta ti to ozbiljno ? Ma mozda ja ne kuzim sarkazam ! Sori

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 08.03.2020
23:39

Kao sto sam i pisao inter nema sta da trazi u borbi za skudeto, ipak je to tezak krs sastavljen od otpada iz premijer lige. Mogu oni da dobijaju ovu buraniju po italiji sa dna i sredine tabele ali cim dodje iole jaci tim kao lacio, juve, barsa b, na terenu inter ne postoji

avatar
Oldboy
Sunday, 08.03.2020
23:38

Čestitke Juventusu na pobedi, zasluženo. Momcima prijao odmor. Samo mi nije jasno zašto ovo isto nije moglo da se igra prošle nedelje isto pred praznim tribinama. Juve pokazao klasu

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 09.03.2020
16:47

Molim te doktore vrati stari nadimak Ovako mi licis na neke likove !!! Ja mislio ti si iznad toga !

avatar
Oldboy
Wednesday, 11.03.2020
01:42

ovo je samo posveceno jednom novinaru sa sportskih, ali privremeno, vracam nadimak koliko sutra.