"Juventus nije kao Real, Ronaldo nije želeo da ode"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 17.09.2018.
12:58
Izvor: Sportske.net

Jedan od poznatijih fudbalskih novinara je pisao o Kristijanu Ronaldu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Poznati španski novinar Giljem Balag koji pomno prati dešavanja u Real Madridu i sve što se tiče Kristijana Ronalda, istakao je da portugalski fudbaler nije želeo tek tako da ode iz Real Madrida.

Giljem Balag je objavio i biografiju Kristijana Ronalda, još jedan dokaz koliko je upućen u lik i delo ovog fudbalera.

"Nije želeo samo više novca, on je želeo da bude sve u Realu. Osećao je da više nije voljen tamo. Ubeđen sam da je išao da razgovara sa Florentinom Perezom i da je očekivao povišicu, a ne da bude ostavljen tek tako", rekao je Balag.

"Sada mora da snizi svoja očekivanja, ali to je već počeo da radi jer Juventus nikada neće biti kao Real Madrid", rekao je on razljutivši tako navijače Juventusa.

Takođe, on smatra da zna šta je najveća motivacija Kristijanu Ronaldu.

"Pričao sam sa njemu bliskim ljudima u Madeiri, istraživao sam o njegovom detinjstvu. Odrastao je bez oca koji je bio alkoholičar, i dalje traži tu ljubav koju nikada nije imao. On i Leo Mesi su slični, njihovi putevi su slični, ali je Argentinac pametniji. Kristijano je iskreniji, on traži ljubav i pažnju, ali ne zna kako da bude voljen. On želi da tim igra za njega, dok Mesi igra za tim", rekao je on.

"Kristijano mi nikada nije oprostio to što nisam jedan od njegovih. Nisam ja portparol, samo sam tragao za istinom o šampionu kojeg neverovatno cenim", rekao je Balag.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 17.09.2018
16:09

nebitan lik ,došo mu kraj pa sad trta

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 17.09.2018
13:19

Ubeđen sam da je išao da razgovara sa Florentinom Perezom i da je očekivao povišicu, a ne da bude ostavljen tek tako... rekla kazala

avatar
NikkiCFC
Monday, 17.09.2018
14:11

Sve ukazuje da je istina.

avatar
Misosesic
Monday, 17.09.2018
16:05

Cekaj sta je istina:"Nije želeo samo više novca"ili"Ubeđen sam da je išao da razgovara sa Florentinom Perezom i da je očekivao povišicu, a ne da bude ostavljen tek tako"?Covjek je kontradiktoran.A Ronaldo je otisao zbog para,pod pare mislim veca plata i manji porez za strane drzavljane.Ronaldo koji godisnje zaradjuje oko 100 miliona evra od toga oko 40 miliona na ime marketinga ce u italiji morati za taj iznos da plati 100 hiljada evra u Spaniji su to visemilionski iznosi.

avatar
Don Carlo
Monday, 17.09.2018
15:59

šta ce, mala mu zarada bila

avatar
Merseysade Red
Monday, 17.09.2018
14:53

Pa naravno da je isao. Jer, gazda Reala se postavlja kao veci od gazde BArselone, pogotovo kao smeker i kavaljer, E pa gazda Barcelone daje njihovom najboljem igracu toliko (nebitno ko je bolji) ajde sad Perezu pokazi i ti da tvoj najbolji igrac zaradjuje isto toliko. U svijetu gdje je novac mjerilo, ovo je bitna stvar. Mozemo da pricamo sto god, kad presusi slavina idu ti svi, pa zvao se i Milan, Barsa, ili Real, Liverpool, Utd... kako god. Dakle, bio je kod Peresa i rekao mu ako ne das, idem. I to je i uradio. A Peres ga jos i pustio, jer je njegova klauzula bila milijardu a za italijane je bila 100 miliona. Dakle, dva ega se sudarila i cao.