Juventus našao rešenje - Pirlo?! Šta će biti sa Bufonom?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 06.06.2019.
09:19
Izvor: Sportske.net

Leto velikih promena u Juventusu...

BETA/AP Photo/Alessandro Di Marco, Ansa
BETA/AP Photo/Alessandro Di Marco, Ansa

Povezane vesti

Andrea Pirlo i mogao već ovog leta da se vrati u Juventus. Bila je aktivna kombinacija da bude trener tima do 23 godine, ekipe koja se takmiči u trećoj ligi, ali Sari želi da Pirlo bude uz njega, bilo kao deo stručnog štaba, bilo kao trener Primavere.

Osnovna ideja je da Pirlo bude pripremljen za naslednika, odnosno da preuzme klupu Juventusa za nekoliko godina. Sari takođe veruje da bi prisustvo Pirla na klupi olakšalo njegov dolazak u Juventus i da bi to odlično bilo primljemo u svlačionici "Bjankonera".

Juventus još čeka sa promocijom trenera, naime, Abramovič je navodno poručio da će morati da pričekaju dok nađe trenera, tačnije dok ne bude dogovoren angažman sa Frankom Lampardom.

Italijanskom šampionu to ne smeta da pregovara sa eventualnim pojačanjima, sa Kijezom su dogovorili uslove, sada čekaju promenu vlasnika u Fiorentini kako bi završili posao, mada to neće biti lako. Čekaju i odluku De Lihta, a preko Rajole pokušavaju da vrate Pogbu u klubu. Ako to bude nemoguće, navodno će se ustremiti na Sergeja Milinković Savića ili Iska, jer su Sariju obećana dva igrača na sredini terena.

Inače, što se tiče Bufona, on je neodlučan, ne postoji mogućnost da se vrati kao golman i bude rezerva Šćešnom, pominje se Parma ili Đenova za koju navija kao poslednji klub za koji će braniti, ali ako odluči da završi karijeru, čeka ga mesto u Juventusu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 06.06.2019
09:27

Nisam znao da navija za Djenovu.

avatar
Südkurve München
Thursday, 06.06.2019
14:23

Sta je bre ovo, Partizan pun Jusufija, Vokrija, Tudjmana, Ramusa... Fuj

avatar
Südkurve München
Thursday, 06.06.2019
15:25

Prijavit cu te za pretnje upucene meni

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 06.06.2019
14:41

Je l' smes da se predstavis da te posaljem u vecna lovista? Hajde!