Juventus - Na sve muke i slučaj "Dibala", Englezi već spremni!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 19.10.2020.
08:31
Izvor: Sportske.net

Argentinac već ljut, pregovori ne teku u dobro smeru, hoćemo li gledati reprizu od pre dva leta?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Za kamere, Paulo Dibala se smeši. Ali, kako tvrde italijanski mediji već ima problem sa Pirlom.

Bio je povređen, pa prehlađen, setimo se da je imao i koronu, trener smatra da u ovom trenutku nije realno da pomogne ekipi.

"Trenirao je desetak minuta, još nije vreme", kaže Pirlo.

Samo, Argentinac se ne slaže, u Rimu i Krotoneu sedeo je na klup, Juve nije pobedio, a danas mediji pišu da je besno razgovarao sa direktorom Paratićijem.

Pirlo je igrao sa Portanovom, momkom iz rezervi koji je promašio par prilika za gol, to još više boli Dibalu koji smatra da ima snage makar za poluvreme.

Tu je i problem ugovora, Dibala je podsetio Juve da su u leto 2019. hteli da ga se oslobode, a da je onda bio najbolji igrač sezone i doneo Seriju A. Horhe Antun menadžer Dibale pregovara sa klubom, ali daleko su od dogovora. Argentinac traži oko 15 miliona evra, za Juventus je to previše, oni bi mu sa sadašnjih sedam, povećali na 12 sa bonusima.

Ali, ni Juve nema mnogo vremena, naime, ako ne nađu dogovor, mogli bi da ga prodaju pre nego što mu padne cena.

Baner 15

No, pita se Argentinac, on je odbio, podsetimo, kada je posao bio gotov da ode u leto 2019. u Totenhem, a prethodno i Mančester Junajted. Ovi drugi bi mogli da ponude Pogbu u zamenu, ali, Juventus će prvo pokušati da nađe dogovor sa Dibalom koji je uz De Lihta projektovan kao vođa tima u budućnosti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke