"Juventus je kao zatvor"!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 22.07.2019.
15:29
Izvor: Sportske.net

Bilo je zabrane da se govori o skandalu najveće zvezde italijanskog tima.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

"Stara dama" je uvek važila kao klub koji vrednuje disciplinu i poslušnost pre svega, kad god bi neki od igrača umislio da je veći od kluba bila bi mu pokazana vrata, makar je tako bilo u prošlosti.

Jedna od dama Juventusa je i Petronela Ekort, koja je igrala za ženski tim iz Torina do ove sezone kada se vratila u rodnu Švedsku da natupa za Đurgarden. Pamtiće skudeto sa damama Juventusa, ali i ne samo to.

"Odabrala sam da ostanem i radim na sebi kao fudbaleru, ali i kao čoveku. Bile su par čudnih situacija, moja poimanje kako da poštujem ljude je drugačije od njihovog. Žene iz inostranstva nisu bile tretirane kao fudbalerke rodom iz Italije, bilo je situacija kada sam mislila da sam u skrivenoj kameri", izjavila je Šveđanka.

Potom je i prokomentarisala slučaj Ketrin Majoge, kada je glavna vedeta muškog tima Kristijano Ronaldo optužen za silovanje.

Paratici

"Bilo nam je zabranjeno da govorimo o slučaju. Bile smo tihe i nismo smeli da pominjemo to. Jedino što smo smeli jeste da nastavimo sa radom u tišini i dosegnemo vrednosti samog grada. Osećala sam kao da se moja mišljenja ne vrednuju, osećaj kao da sam u zatvoru. Nisam mogla da radim sve što poželim, osećala sam da sam izgubila deo sebe", izjavila je Ekrot za švedski Ekspresen.

Ostaje da se vidi da li će i sami čelnici Juventusa prokomentarisati izjave bivše fudbalerke, ovo ne izgleda dobro za imidž jednog od najvećih klubova Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marchisio8
Monday, 22.07.2019
17:52

Па клуб није желио било какво оглашавање у медијима док траје случај. Е,сад,ако си хтјела са другарицама мало оговарања,то је већ друга ствар.

avatar
Dorotej
Monday, 22.07.2019
17:40

"Izgubila si deo sebe", jer nisi mogla da istežeš jezik o stvarima o kojima nisi znala ništa!? Dva puta sam pročitao, jer nisam mogao da verujem da je to napisano. Ovo je stvarno u stilu Maratonaca. Imao je pravo NJegoš "Ženska ćud je biljka čudnovata".

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 22.07.2019
17:16

Kao vojnici Suti i radi

avatar
Danilo Vujacic
Monday, 22.07.2019
16:39

Осећала се као у затвору јер није могла да оговара Роналда. Ахаха оплакао сам

avatar
Burazer
Monday, 22.07.2019
16:12

Auuuu mnogo mi te zao...

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Monday, 22.07.2019
15:40

Šta ti imaš da komentarišeš nešto što te se ne tiče i nešto o čemu nemaš blage veze.. Stvarno si glupa..

avatar
Japanac
Monday, 22.07.2019
22:49

Ne znam dali zene ili navijaci Intera lupaju toliko minusa..