Juventus je 'aždaja sa sedam glava'

Autor: Miloš Marković
utorak 08.09.2015.
12:29
Izvor: Sportske.net

Đovani Trapatoni smatra da niko ne može da dodirne Juventus.

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Nekadašnji trener bjankonera dao je podršku svom nekadašnjem klubu u naporima da odbrani titulu u Seriji A.

"Ova sezona će biti znatno neizvesnija i izjednačenija nego što je to bio slučaj u protekle četiri godine, ali Juventus će opet osvojiti titulu.", rekao je Trapatoni, koji je slikovito opisao Staru damu.

"Juve je kao aždaja sa sedam glava."

"Možete da odsečete dve ali ostaje onih pet. Ne možete da ih ubijete. Neka se paze svi oni koji smatraju da Juventus ne može da ponovi prošlogodišnji uspeh. Juve se pojačao odličnim fudbalerima, ne treba da se plaši ni od koga."
, smatra Trapatoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 08.09.2015
12:33

P.S. Milan je azdaja sa sedam kruna na glavi, sedam titula prvaka Evrope:-)

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 08.09.2015
17:30

pa covjek nije spominjao milan sto si se zapalio bez potrebe evo lajk da ti bude lakse

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 08.09.2015
17:47

Zato sam se i zapalio sto nije, Milan je i njegov klub:-D Salu na stranu, jasno je zasto su takvi moji komentari, a ne vidim da si mi dao za to plus, ne obecavaj nesto sto ne mozes da ispunis:-)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 08.09.2015
12:32

Rodjen blizu Milana, proveo u Milanu 18 godina (sve godine i sezone osim poslednje u Varezeu), prvi trenerski posao mu je bio u Milanu u kojem je prvo trenirao klince pa onda i nas prvi tim. Trap je legenda i necu mu zameriti:-D

avatar
Billionaire
Tuesday, 08.09.2015
18:15

Scirea, valjda znas ko je bio, je rođen u Lombardiji u pokrajini u kojoj je glavni grad Milan , a inače je njegovo porijeklo sa Sicilije, a skoro cijelu svoju karijeru proveo u Juveu, tačnije postao legenda Juventusa, ako ćemo ići tom tvojom logikom. Šta kažeš sada na porijeklo i gdje je ko rođen da čujem? Rođen blizu Milana a Juventino u srcu ! :) ne trči pred rudu sa zaključćima :)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 08.09.2015
22:51

Vidi, razumeo sam te, ali mislim da nije identicna situacija jer ja potenciram to da je Trap pored svega jos i igrao za Milan i celu igracku karijeru osim te 1 sezone proveo kod nas, poceo i trenersku u Milanu i onda se razocarao jer smo bili slabi pa je otisao kod vas jer nije video sebe u klubu koji se nalazi u krizi, ali mozda nije uvek ovako pricao. Voleo bih da ima koju lepu rec i za Milan cak i kada nema osnova za to, znam ja realnost...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 08.09.2015
22:41

evo na primjer pirlo sta sve nije osvojio s milanom a sad nakon cetri godine u juventusu samo juve spominje u svakom komentaru cudno ili nije ne znam ti odluci

avatar
Billionaire
Tuesday, 08.09.2015
20:38

Milano moja greska :) jesam razumio nisi ti moj :) porijeklo je jedno mjesto rođenja je drugo. Mozda i od Trapa familija ima neko drugo porijeklo, ja sam samo htio biti detaljan. Ne vidiš sličnost? Govoriš o liku koji je rođen blizu Milana a trenirao je Juve, a ja govorim isto o liku koji je rođen blizu Milana a pravi je Juventino. Mislim da tu ima paralela na ono tvoje gore napisano, jer si se zakačio za isto mjesto rođenja odnosno isti grad. A to da Juve ima navijače po cijeloj Italiji uopće nije nepoznanica , nema potrebe ni da pišem o tome.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 08.09.2015
18:21

Ne, ne znam ko je on bio, prosvetli me:-D Nije grad Milan nego Milano, a Trapatoni je celu svoju karijeru igrao u Milanu, klubu iz rodnog grada, a vas trenirao i zato vas voli. Ne trci ti, mislim da uopste nisi razumeo komentar, a nisam ni ja tvoj jer nikako vidim slicnost i razlog za povlacenje paralele. Ako je poreklo sa Sicilije, onda mozda tu treba traziti razloge, vi navijace imate u svim delovima Italije (mozda malo manje na jugu), ali imate ih dosta i u samom gradu Milanu i njegovoj okolini, to nije tajna.