Juventus i dalje duguje dva traktora!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.03.2019.
18:12
Izvor: Sportske.net

On daje golove, ali postoji i dalje dug, doduše ne na papiru...

EPA/Jose Manuel Vidal
EPA/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Pisali smo već o ocu Moisa Kina koji je imigrant u Italiji, ne živi više sa majkom nove zvezde italijanskog fudbala, ali potražuje svoje od Juventusa.

"Mois navija za Inter, kao malom idol mu je bio Oba Martins, prvo je bio u Torinu, ja sam ga odveo u Juve jer navijam za taj klub"
, kaže Biru Žan Kin.

On dodaje da ga je Juventus prevario.

"Njegova majka je želela da ide u Englesku, ja sam to sprečio, a tražio sam od Juventusa dva traktora. Rekli su mi da nema problema, međutim slagali su. Ne znam šta se desilo, više ne dobijam ulaznice, niti mogu u prostorije kluba", dodaje Kinov otac koji nije u najboljim odnosima sa sinom.

"Savetovao sam ga da ne kopira u svemu Balotelija, sada mu je to omiljeni igrač", kaže čovek koji i dalje nema državljanstvo Italije, iako mu je sin za reprezentaciju debitovao golom.

"Nadam se da će mi dati, podržavam Salvinija i Ligu"
, kaže ovaj Nigerijac. Mnoge je začudilo njegovo političko opredeljenje jer je Mateo Salvini lider desničarske koalicije, potpredsednik vlade i ministar policije protiv imigracije.

"Trebali bi blokirati polazak ljudi iz Afrike jer je to opasno, događaju se nesreće. Mi koji smo ovde pomažemo našu rodbinu jer je to pravedno", dodaje Žan Biru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke