Juventus će trenirati Francuz, ali koji?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 26.02.2019.
18:26
Izvor: Sportske.net

Spremaju se promene na severu Italije.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

U Italiji tvrde - Maks Alegri je pred izlaznim vratimaJuventusa!

Stručnjak koji je dva puta stigao do finala Lige šampiona sa"Bjankonerima" sada ima veoma težak zadatak, moraće da makar ponovitakav uspeh i ove sezone.

To će nakon poraza od Atletika biti veliki izazov, a Juve je većspremio listu zamena.

Prva želja je Zinedin Zidan, nekadašnji fudbaler italijanskogšampiona je već istakao želju da se vrati u Torino pa u klubućekaju pravi trenutak da krenu u akciju.

Sa druge strane, pojavila se i misao Andree Anjelija da bi DidijeDešan mogao da stigne na klupu koju je već vodio u Seriji B kada jenakon Kalčopolija lagano izborio povratak u društvonajboljih.

Postavlja se pitanje koliko bi prvak sveta želeo da napustiFrancusku i upusti se u težak zadatak da u Torino donese peharnamenjen prvaku Evrope.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BojanMC
Wednesday, 27.02.2019
00:33

Garantujem da ce Alegrija praviti od blata. Ajde ove godine cak i da ispadne od Atletika neuspeh-slazem se. Ali Juventus je dva puta igrao finale ls, nosio se protiv mnogo bogatijih evropskih klubova i protiv sudija(u evropi sudija da naglasim). Svi ti rezultati su bili plod sjajne taktike Alegrija. Zidan je trener koji moze voditi real , siti, ili psg gde ima mnogo kvaliteta i zvezda.

avatar
MarioJ
Wednesday, 27.02.2019
00:18

Zidan je legenda Juventusa i poslije Alegrija bi samo njega volio viditi na klupi. Alegrija mnogo prozivaju zbog Atletika ali definitivno ostaje upamcen kao jedan od najuspjesnijih trenera u istoriji ovog kluba.

avatar
ForzaJuve
Tuesday, 26.02.2019
20:45

Obojica su odlične opcije i veliki Juventini!

avatar
Marco Popovich
Tuesday, 26.02.2019
20:45

Svakom timu je potrebno nadogradjivanje:
Konte oformio tim pa je dosao Alegri
Mancini (Inter imao srecu zbog Kalcopolia) oformio Inter,Murinjo dodao svoj smek i dominirao posle...

avatar
Marchisio8
Tuesday, 26.02.2019
20:38

Не знам зашто је Дешамп уопште добио отказ након серије Б,али ето и тад је то била грешка. Ипак,мислим да први избор дефинитивно мора бити Зидан.

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 26.02.2019
19:58

Za sad pruziti podrsku Alegriju kao i do sada, do samog kraja, posle mu se zahvaliti na saradnji i Zizu preuzima uz dolazak Iska i Marsela da gledamo po prvi put malo lepog fudbala na vise od dva gola kad je Juve u pitanju

avatar
BojanMC
Wednesday, 27.02.2019
00:35

Bez dobrog takticara na klupi nece biti uspeha a Zidan to nije. Leprsavost i Juventus ne idu zajedno, pratim seriju A 20+ godina.

avatar
DEL PIEROO
Thursday, 28.02.2019
06:37

To stoji ali Juve nikad nije imao ovako brutalno brze igrace, tako da napadacki fudbal i nista drugo veruj mi, Alegri jeste takticar lud videcemo da li ce to opravdati protiv Atletika