Juventus "blindira" čudo od deteta, spremio punu torbu novca!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 01.04.2019.
20:53
Izvor: Sportske.net

Italijanski velikan se sprema na pregovore sa Mino Rajolom.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Tinejdžer iz redova "Stare dame" Moize Kin je konačno počeo da dobija šansu kod Masimilijana Alegri i odmah potvrdio o kakvom se potencijalu radi.

Mladić je ove sezone nastupio svega osam puta pet puta u Seriji A, ali je za ukupno 119 odigranih minuta uspeo da zabeleži tri gola i asistenciju.

Odlične nastupe je imao u dresu "Azura" na prethodnim kvalifikacionim utakmicama za EURO 2020. godine, na dve utakmice je postigao isto toliko golova nametnuvši se Manćinji za poziciju devetku u bližoj budućnosti.

Već je pisano o njemu danas, otkriće Juventusa i Italije je trenutno na ugovoru koji ističe naredne godine sa primanjima od 550 hiljada evra, to će se uskoro promeniti.

Korijere delo sport piše da će uskoro potpisati novi višegodišnji ugovor sa pojačanim primanjima u rasponu od 1,5 do dva miliona evra, po nekim informacijama pregovori sa Rajolom će se održati krajem meseca.

Kin će najverovatnije imati i prvu punu utakmicu u Ligi šampiona na predstojećem meču protiv Ajaksa zbog verovatnog odsustva Kristijana Ronalda, koji je ujedno i idol mladom Italijanu.

Kin

Devetnaestogodišnjaku se predviđa blistava budućnost i ispisivanje novih stranica istorije, kako u Juventusu tako i u "Azurima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke