Juve spremio novi ugovor za jednog od najtraženijih igrača

Autor: Nikola Miloradović
utorak 09.10.2018.
21:20
Izvor: Sportske.net

Izgleda da u Torinu ne planiraju da ga prodaju.

EPA-EFE/STEFANO LANCIA
EPA-EFE/STEFANO LANCIA

Povezane vesti

Aleks Sandro je bio na izlaznim vratima Juventusa nakon slabe prošle sezone, veliki broj klubova pokazivao je interesovanje za njegove usluge.

Najčešće su se u vezu sa Brazilcem dovodili klubovi iz engleske Premijer lige, kao i francuski PSŽ, ali je bivši igrač Porta ostao u redovima "Stare dame" i od starta tekuće sezone je onaj stari.

Propustio je samo jedna meč u Seriji A, odigrao svih 180 minuta u Ligi šampiona, a po svemu sudeći u Juventusu više ni ne pomišljau da ga prodaju.

Brazilac ima ugovor do 2020. godine sa "Bjankonerima", a sportski direktori Fabio Paratići je navodno spremio novi ugovor za defanzivca.

Ipak, u Juventusu ne žure, stiče se utisak da je želja za njegovim ostankom obostrana, pa će uprava kluba u narednom periodu polako sprovoditi zacrtani plan u delo.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 09.10.2018
21:29

Nije nam neophodan imamo dva odlicna leva beka. Karvahal, Rugani/Romanjoli, Pulisic, Pjatek/Ikardi za sledecu sezonu i napad na LS.

avatar
MottiYazata
Tuesday, 09.10.2018
22:34

Nisam strucnjak, ali sumnjam da ce Milan i Juventus da puste svoje italijanske mlade stopere na kojima se gradi buducnost, da ne pominjem ovog malog iz Intera. Pjatek, s druge strane, moze da bude novi Beloti i da sledece sezone bude bitan kao sto su ove napadaci Frozinonea. Al ono, nije da su engleski klubovi poznati po sumanutom preplacivanju i trcanju pred rudu...

avatar
Dimebag Darrell
Tuesday, 09.10.2018
22:36

Bas ti Azpilicueta nije dobar bek pa trazis zamjenu za njega?