Juve se opet kockao, novi kiks uz gol Đuričića, ali Laciju to ništa ne vredi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.07.2020.
23:45
Izvor: Sportske.net

U poslednje vreme, Juventus nas je navikao na goleade i preokrete. Ponovo nije pobedio, ali neprepoznatljivi Lacio to opet nije uspeo da iskoristi. Očekivane pobede Rome i Fiorentine.

Beta/Fabio Ferrari/LaPresse via AP
Beta/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Povezane vesti

Večerašnji program u okviru 33. kola Serije A protekao je u znaku duela na ''Mapeiju'', gde je Sasuolo dočekao ekipu Juventusa, a njihov duel završen je bez pobednika, uz čak šest golova - 3:3.

Juve je sjajno započeo ovaj meč i posle dve asistencije Miralema Pjanića, poveo je sa 2:0 golovima Danila u petom i Iguaina u 12. minutu.

Međutim, kako je meč odmicao, Sasuolo je igrao sve bolje i konkretnije, pa su počele da se ređaju šanse pred golom Juventusa, a golman Šćešnji je u par navrata sprečio sigurne golove, pogotovo kada je Berardi bio u prilikama.

Ipak, u 29. minutu lepa akcija domaćih, na kraju Kaputo asistira za našeg Filipa Đuričića, koji šalje loptu pod prečku i smanjuje na 2:1.

Taj rezultat ostao je na snazi do 51. minuta, kada je Domeniko Berardi konačno uradio ono što mu nije uspevalo u prvom poluvremenu - zatresao je mrežu iz slobodnog udarca i izjednačio na 2:2. Tu se nije zaustavio, pa je samo tri minuta kasnije asistirao za Kaputa koji donosi potpuni preokret Sasuolu - 3:2.

Delovalo je tada da će se Juventusu ponoviti meč protiv Milana, kada su vodili 2:0, a na kraju poraženi sa 4:2, ali je ovoga puta u 64. minutu Aleks Sandro uspeo da izjednači posle kornera na 3:3.

Nije to bilo sve kada su u pitanju velike prilike na ovom meču, imali su ih potom i Ronaldo na jednoj, kao i Boga na drugoj strani, ali nisu ih realizovali, pa je meč završen podelom bodova.

Ovaj kiks Juventusa nije iskoristio Lacio, koji je i dalje potpuno van forme, a večeras je igrao bez golova, 0:0, na gostovanju Udinezeu, pa i dalje zaostaje osam bodova za liderom na tabeli. Naš Sergej Milinković-Savić odigrao je ceo meč za ''Nebesko plave''.

Fiorentina je sve dileme protiv Lećea u gostima otklonila već u prvom poluvremenu kda je povela sa 3:0 golovima Kjeze, Gezala i Kutronea, uz promašen penal Pulgara u 11. minutu.

U nastavku je Skakov u 88. minutu uspeo da ublaži poraz domaćina, a naš Dušan Vlahović je priliku da zaigra u ekipi Fiorentine dobio od 65. minuta umesto Kutronea.

I konačno, Roma je sa 2:1 na svom terenu savladala Veronu. Najveći deo posla ''Vučica'' je obavila u prvom poluvremenu, kada su preko Veretua u 10. minutu iz penala, i Džeka u 45. domaći poveli sa 2:0.

Početkom drugog poluvremena, Pesina je smanjio na 2:1, ali se do kraja meča rezultat nije menjao. Aleksandar Kolarov je odigrao ceo meč za pobedničku ekipu, koja se ovom pobedom učvrstila na petoj poziciji na tabeli.
-
baner 7
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 16.07.2020
18:29

Sta je pricao Lotito "neko hoce da Laciju uzme priliku da osvoji titulu" od toga i realne sanse da se za nju bore dodjosmo u situaciju da Lacijo moze biti i 4...

avatar
Jagger86
Thursday, 16.07.2020
09:54

Mrtvi Juventus će ipak biti šampion,pa makar i sa bodom viška od drugoplasiranog . Velika šteta za Atalantu, iz ove perspektive mogli su možda čak i do titule, ali neka gruvaju do kraja , pa šta bude. Za luzerski Lazio ,nemam komentar, ispuvali su se kao balon.

avatar
Badr Hari
Thursday, 16.07.2020
02:03

A kamo penal za izlizanog? Šta li je mislio taj sudija kako da nebeski skakač sam pobedi protivnika i majstorijama sa bele tačke pokr... hoću reći osvoji ZL nakon što je sam osvojio titulu za Juve i nakon što sam napada LŠ?

avatar
juvealexx
Wednesday, 15.07.2020
23:52

Juventus je definitivno "pao" u igri zadnje 3 utakmice , i sassuolo se veći dio utakmice "igrao" sa juventusovom obranom i veznim redom , samo zahvaljujući golmanu scezsnyju Juventus je izbjegao novu sramotu i možda osvojio ključan bod u borbi za scudetto iako ako nastavi ovako igrati do kraja sezone mogao bi od "gotovog napraviti veresiju" i "prokockati" veliku prednost , tim više što Atalanta djeluje nezaustavljivo a inter ima "lakši" raspored sve do zadnja 2 kola

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 15.07.2020
23:51

Nikakva rotacija na sredini , sta radi ovaja Sari ?? Odbrana smesna , 9 gola u 3 meca nismo nikada primili ! Sramota

avatar
juvealexx
Thursday, 16.07.2020
00:01

Što je najgore "prelagano" primamo pogotke i protivnici prelako dolaze pred juventusov šesnaesterac , a ka tome dodamo "poigravanje" sa veznim redom i obranom dobijemo ovako sramotnu igru , istina napad me nešto bolji nego prije ali zato u obrani "pušta na sve strane" , svaka iole "ozbiljnija" ekipa nam može stvoriti probleme a do kraja prvenstva igramo još protiv lazija i Rome ,istina obje u Torinu ali tko može garantirati da će to Juventus dobiti ili da neće izgubiti