Juve se baš izblamirao, hoće li im karma dodeliti jedinog rivala od koga se plaše!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 13.12.2018.
12:43
Izvor: Sportske.net

Iako je Alegri rekao da su izabrali pravi trenutak da izgube, mediji kažu da se Juventus blamirao bez razloga. Prvi su u grupi, a priznali šta bi bio ubedljivo najteži žreb.

EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA VALLE
EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA VALLE

Povezane vesti

Prepotentni, nezainteresovani, zbunjeni, tek kada su primili gol, počeli su da igraju, Ronaldo ih je koštao pobede, promašivao je nemoguće, na kraju je Dibali opravdano poništen gol za izjednačenje.

Juventus se sa četiri pobede i dva poraza plasirao u top 16 fazu, cilj su ostvarili, prvi su u grupi.

Jedni kažu da je problem što su mislili već na lokalni derbi sa Torinom, drugi što su igrači potcenili Švajcarce što u klubu gotovo nikada ne čine, mediji su se obrušili na šampiona, a mnogi kažu da je odbrana bez Kjelinija veoma ranjiva, pljušte kritike na račun Ruganija koji se žali što ne igra više, ali sinoć je bio jedan od najgorih na terenu.

Bernadeski potpuno izgubljen, Kuadrado se povredio, Pjanić je iznerviran što je zamenjen, pa je bacio rukavice i otišao u svlačionicu, videćemo kako će klub reagovati.

Bilo kako bilo, u Juventusu su ostvarili cilj, bili su favoriti, prvo mesto garantuje lakši žreb, osim ako ne izvuku svoju noćnu moru.

Ne, nije Liverpul u pitanju, to bi bio zaista meč koji je više od igre, i to ne zbog fudbala, već Atletiko iz Madrida.

"Oni su zaista uznemiravajuće uporni i dosadni, samo ne njih", priznao je Alegri u večeri poraza.

Njegova ekipa je igrala sa Atletikom u grupi 2014. izgubili su u Madridu sa 1:0, u revanšu nisu šutnuli na gol,, ali su oba tima prošla dalje. U prošlosti, Juventus šezdesetih ima bolji skor, redovno su tukli Atletiko, ali mnogi smatraju da je Simeonev tim najmanje odgovara ovakvom Juventusu, umeju da se brane, da igraju na mali rezultat, izuzetno su iskusni, imaju kvalitetnu odbranu, sličan stil. Juventus je igrački kvalitetniji, ali Atletiko je uvek košmaran rival u Ligi šampiona za najveće klubove.

Zbog toga bi Italijani samo u ponedeljak da izbegnu "Ćola" i njegove "Jorgandžije", sve ostalo je prihvatljivo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Thursday, 13.12.2018
16:38

Juve je svakako jači, ali kada bi hipotetički oba tima odigrala maksimalno što mogu Juve bi se jako teško do nikako plasirao u 1/4 finale.

avatar
Marchisio8
Thursday, 13.12.2018
16:14

Ругани је био један од ријетких који је за синоћну партију заслужио прелазну оцјену. Штета је што је Алегри имао право само на 3 измјене. Сандро,Бонући,Манџукић,Бентанкур-1,Бернардески,Роналдо,Пјанић -5 оцјена. Ужасно!!! Пјанић и Роналдо изјавили да је ово најјачи Јуве у историји? Са оваквом средином терена? Пјанићу,да је средина као некад,ти би усијао клупу. Мораће момци дебело да се заложе да ову бруку надокнаде,а Алегри да размисли да дерби почне без Пјанића,Роналда и Бонућија! Да знају да нема недодирљивих!

avatar
Paul Kersey
Thursday, 13.12.2018
16:10

Sa Atletikom će se Juve sastati u finalu, i uzeti titulu na proodužetke, a Bufon će shvatiti da će morati da završi karijeru bez tog trofeja.

avatar
juvealexx
Thursday, 13.12.2018
15:00

Nakon jučerašnje blamaže za Juve je najbolje da izvuče najtežeg mogućeg protivnika jer će se "uozbiljiti" nego "male" ekipe poput Schalkea jer se pokazalo i u LP da se Juve muči sa takvim ekipama odnosno allegri tradicionalno ima problema sa postavljanjem igre protiv takvih ekipa , posebno u gostima , vidi se to i u serie a ,sve je to bilo neuvjerljivo i uz dosta muke ,sjetimo se empolija ili chieva

avatar
Wizard08
Thursday, 13.12.2018
14:50

Ja bih ovo bas voleo,dve ekipe koje najbolje igraju na rezultat pa neka se kolju sa 0:0

avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 13.12.2018
14:50

ma kakav juve, pa svi znaju da su oni najveci gubitnici finala u istoriji. Svako finale su izgubili. to se zove gubitnicki mentalitet. lako je u italiji propaloj osvajati titule.

avatar
Danilo Vujacic
Thursday, 13.12.2018
18:25

Pa PSG sigurno ne bi uzeo skudeto.A gubitnicki mentalitet je kad ti neko da 6 komada u zadnjih 10 minuta i ispadnes iz sigurne utakmice a, ulozio si boga oca.

avatar
Tata Messi
Thursday, 13.12.2018
18:52

ironija je kad to kaze navijas PSG kojem je vrhunac 1/4 LS a plus francuska liga je jos smesnija.U Italiji bar imas Romu,Napoli,Inter,Milan itd u Francuskoj imas samo Lion i tjt

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 13.12.2018
14:24

Nije ni Liverpul za omalovazavanje ali istina je - Atletiko je ozbiljan stampedo na terenu.

avatar
Zoran Krstin
Thursday, 13.12.2018
14:02

Nije se ništa izblamirao. Ponekad lopte prosto neće u gol, a pristup nije bio loš. Pa šutnuli su 25 puta, a samo je jedna ušla. Prečka, stativa, pasivni ofsajd ... Bolje sada nego na nekoj važnoj, odlućujućoj utakmici.