Juve promenio ploču, Brazilac neće "niđe"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 31.05.2018.
19:06
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi "Gol", Marota i Paratići su skovali plan.

EPA-EFE/ALBANO ANGILLETTA
EPA-EFE/ALBANO ANGILLETTA

Povezane vesti

Juve je minulog leta na stolu imao ponudu od 65 miliona evra za usluge Aleksa Sandra, ali je donešena odluka da se Brazilac ne proda Čelsiju.

Uplašili su se u sportskom sektoru da će napraviti veliki problem ukoliko u jednom prelaznom roku ostanu bez Danija Alveša, Bonućija i Aleksa Sandra.

Tako je Brazilac ostao u Torinu, ali je tokom sezone pružao partije ispod očekivanog nivou. Mnogi su to videli kao nedostatak motiva kod bivšeg defanzivac Porta, jer ima želju za promenom sredine.

Čelsi je u međuvremenu kupio Emersona Palmierija, pa neće pokušati da ga angažuje ovog leta, ali se u čitavu priču umešao Mančester junajted, koji nema pravo rešenje uz levu aut liniju u odbrani.

Postalo je još jasnije da bi Sandro mogao da ide, kada je potvrđeno da će u Torino stići Leonardo Spinacola i Mateo Darmijan, ali prema poslednjim informacijama, Juve želi da zadrži Aleksa Sandra i sprema mu novi ugovor.

Spinacola se povredio i neće ga biti na terenu u prvom delu sezone, dok bi Darmijan mogao da posluži kao alternativa po oba boka u odbrani, pa je jasno zašto Juve želi da zadrži Brazilca.

Ponudiće mu saradnju do 2023. godine, tešku pet miliona na godišnjem nivou, a kako je i Bepe Marota izjavio, uskoro će se sesti za sto sa Sandrovim predstavnicima, kako bi se utanačili detalje o nastavku saradnje.

Videćemo ipak kako će se čitava priča razviti, Junajted može da bude veoma ubedljiv i nema sumnje da može da ponudi bolje uslove Brazilcu od Juventusa, ali nije sve u novcu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Thursday, 31.05.2018
21:28

Живо ме интересује на кога ће пасти Мурињов избор за новог левог бека... Ја бих прво продао Блинда,Дармијана и Јанга (сувишне играче) за неких 40ак милиона и онда понудио и више од 60 милиона за Алекса Сандра. Шо да остане и буде ротација новом беку који дође.

avatar
Mino Raiola
Thursday, 31.05.2018
21:15

Kod latinosa je novac na 1. mestu!

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 31.05.2018
19:47

Tako je , nije sve u novcu ! Ostani i naosvajajse !!!