Juve prokockao pobedu, Koreina majstorija, Kaisedo u malu mrežu!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 08.11.2020.
14:29
Izvor: Sportske.net

Kakva utakmica, Lacio se izvukao!

AP Photo/Andrew Medichini
AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Fudbaleri Juventusa ispustili su pobedu u gostima protiv ekipe Lacija, golom u poslednjoj sekundi, Rimljani su zadovoljniji rezultatom 1:1 (1:0) u derbiju sedmog kola Serije A.
 
Vodeći pogodak postigao je Kristijano Ronaldo, strelac jedinog gola u 15. minutu. Portugalac je u finišu morao da napusti igru zbog povrede, a tokom dana ćemo saznati koliko je ozbiljna, verovatno je u pitanju samo jači udarac. Konačnih 1:1 postavio je Kaisedo u poslednjim trenucima utakmice, posle sjajnog prodora Koree.

Simone Inzagi i dalje ne može da računa na Ćira Imobilea, Lukasa Leivu i Tomasa Strakošu, koji su izolovani nakon testova koji su pokazali da su pozitivni na koronavirus.

Podsetimo, Lacio je navodno na udaru zbog lažnih testiranja, pošto je laboratorija u koju su išli Rimljani pokazali negativne rezultate, a potom u drugoj koju koristi UEFA, takođe u Rimu, bili su pozitivni. Izostanak pomenutih još kako se osetio danas.

Andrea Pirlo je izveo trenutno najjači sastav, udarni tandem je ponovo bio u napadu - Ronaldo-Morata i dokazali su da će Dibala još da čeka da bude prvi izbor.

Portugalac je bio taj koji je ulazio u šanse i postigao gol, dok je Morata ponovo radio ogroman posao za čitav tim i pokazao da je prava "devetka" koja treba da igra uz Ronalda.

baner

Portugalac je postigao vodeći pogodak već u 15. minutu, ali je ponovo najveći deo posla odradio Huan Kuadrado. Kolumbijac je započeo akciju, prošao po boku, a potom se ubacio iz drugog plana i pronašao Ronalda u petercu - 1:0.

Mogao je Juventus lako i do 2:0, da je Ronaldo imao malo više sreće u 37. minutu, kada je sa desetak metara zatresao stativu.

Lacio je uzvratio posle jednog skoka Sergeja Milinković-Savića, a potom se oprobao i Murići, ali na poluvremenu ostaje 0:1.

Drugo poluvreme nije bilo toliko uzbudljivo kada su šanse u pitanju, Juventus se više usredsredio na odbranu svog gola, dok Simone Inzagi nije imao svoje adute na klupi usled kadrovskih problema. Ušli su Kaisedo, Lazari i Hedt, ali nisu poboljšali igru Rimljana.

Lacio je pokušao da krene u poslednju ofanzivu, ali nije mogao da probije bedem Juventusa, koji je danas delovao prilično organizovano, ističemo i pokušaj glavom Marušića, pravo u ruke Vojčeha Ščesnija.

Andrea Pirlo je u finišu izveo Ronalda koji je dobio udarac, potom i Moratu, ušli su Dibala i Bernardeski...

I onda u nadoknadi vremena prava ludnica, Korea je uradio najveći deo posla, okrenuo je Kuadrada i Bentankura, pravovremeno dodao do Kaiseda, koji pogađa malu mrežicu za ogromno slavlje i konačnih 1:1.

baner

   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Sunday, 08.11.2020
23:56

Prljavi i lopovski Juve, bez nameštanja bi bio u rangu Askolija.

avatar
Strateg Lalatovic
Sunday, 08.11.2020
17:26

Korea stvarno izvanredan igrac,u reprezentaciji Argentine npr treba da igra standardno.Ako Mesi ne bude mogao da se uklopi sa njim bas ce me interesovati koji ce sad biti razlog,u slucaju Dibale je sto obojica igraju desno bas me interesuje sta ce skraceni ovaj put smisliti.Gomez i Korea bi bili vrh tandem

avatar
Don Andres
Sunday, 08.11.2020
19:17

da li cujete sebe kad govorite ovakve budalastine? iz kog razloga bi messi minirao dobre igrace u argentini? zato sto ne zeli nista da osvoji? de mi odgovori koji je razlog pa ne dozvoljava dobrim igracima da igraju za reprezentaciju?

avatar
xenon 1989
Thursday, 12.11.2020
19:33

Dobro je daki da ćutiš dok pišeš inače bi ti bilo zlo da čuješ takve gluposti. I ja imam M$ Surface Stylus Pen, ali mi je ipak bilo lakše da ovo otkucam negoli da pišem po ekranu.

avatar
Strateg Lalatovic
Wednesday, 11.11.2020
23:55

Ne cujem sebe jer sam ovo pisao a usput ne govorim,to je jedno,a drugo stvarno ne znam zasto mesi minira dobre igrace u reprezentaciji,ali je cinjenica da to radi.Nekad uspe da iznese sve sam,kao protiv ekvadora het-trik(da te podsetim da im je u spicu igrao benedeto,prizances da imaju i bolje) a nekad i ne bas kao protiv brazila na kopa amerika.Cinjenica je da je di maria morao nekome da se izvini da bi ga opet pozvali posle godinu dana a u medjuvremenu igrao finale ls.Sigurno se Skaloniju nije izvinjavao

avatar
lazialee
Sunday, 08.11.2020
16:43
avatar
juvealexx
Sunday, 08.11.2020
15:43

Neshvatljiv potez Pirla ,u situaciji kad je već zamijenio C Ronalda zbog ozljede , on dodatno "slabi napad" izlaskom 2 ponajbolja igrača danas morate i kuluševskog i uvodi "nezainteresiranog" dybalu i katastrofalnog bernardeschija , i naravno kao "posljedica" toga je totalna ofanziva lazija koji je na kraju zasluženo izjednačio a Juventus ovim remijem pokazao da nije favorit za scudetto ,ovakve utakmice se dobijaju "na rutinu " a Pirlo nije Allegri

avatar
Oldboy
Sunday, 08.11.2020
15:40

Jel bilo igranja rukom Ronalda i povlačenja Marušića od strane Kvadrada, kad je ovome lopta išla pravo na glavu u 16 Juventusa?

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 08.11.2020
19:28

Ovo drugo nisam video i ne znam , ovo prvo - trebao je sudac da pregleda to , minimalno

avatar
Strateg Lalatovic
Sunday, 08.11.2020
19:48

Kao neko ko navija iskljucivo za Zvezdu i pomalo za Barsu,kazem ne samo da je Ronalda pogodila lopta u ruku,neko je pogodila i njega i Rabioa kod tog suta iz slobodnog udarca

avatar
DEL PIEROO
Sunday, 08.11.2020
15:35

Desetkovani Lacio nisu u stanju da dobiju, napadaju na 1 0 Ronaldo pogadja stativu i tu prestaje svaka zelja za jos jednim golom, previjanja po terenu i kazna u 95om. I neka je, dok ne nauce da ne prosipaju ovako bitne bodove

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 08.11.2020
15:35

Napolitanci, je l' gledate ovo?! Bruke jedne.

avatar
No rules
Sunday, 08.11.2020
15:34

Lacio se nije izvukao jer je bio ravnopravan rival. Juventus ne moze citavog zivota da dobija sa 1:0 i tako resava meceve, svemu dodje kraj.

avatar
lol (NewProfile)
Sunday, 08.11.2020
15:33

Previse se Juve povukao zadnji 20tak minuta i isao samo na kontru, kazna je stigla i to bas surova. Pirlo je ipak jos zelen, ovakav Lacio bez par prvotimaca se morao dobiti ako se puca na titulu. Ne sporim kvalitet Lacia ali da je samo Imobile igrao, bilo bi mnogo interesantnije.

avatar
Bádr Hari
Sunday, 08.11.2020
15:31

lako je nebeskom skakacu da daje golove kad ima marketing, moj idol Messi nema marketing pa mora sa kreca da pogadja. :D