Juve - Ostala samo tri kandidata za trenera, jednom držimo palčeve!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 19.05.2019.
09:07
Izvor: Sportske.net

Odluka će biti doneta verovatno u narednih deset dana, "Gazeta" piše da su samo tri imena realna. Ko je favorit?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Anjeli nije želeo da odgovori na pitanje o novom treneru na jučerašnjoj konferenciji sa Alegrijem, ali čini se da od meta poput Gvardiole i Poketina nema ništa. Pominjan je i Murinjo, ali Juventus ne pregovara sa Portugalce. Kako tvrdi "Gazeta" u igri su ostala trojica trenera.

Najviše šamsi ima Simone Inzagi, osvojio je kup sa Laciom, igrao sa Nedvedom, a prijatelj je Paratićija. Anjeli je odbio predlog sportskog sektora da se Konte vrati u klub, sada je Inzagi prvi favorit.

Drugi je Mauricio Sari, ali tu sve ne zavisi od Juventusa. Naime, Sari ima ugovor sa Čelsijem, Juve mora da čeka završnicu, to jest finale LE, da vidi rasplet, navodno je Sari postavio ultimatum "Plavcima", da mu odluku saopšte odmah posle Azerbejdžana. On ima ponudu Milana, ali je jasno da je Juventus mnogo primamljiviji zalogaj.

Na trećem mestu, ali ne bez šansi je Siniša Mihajlović. Priča od pre nekoliko godina je aktuelizovana, Anjeli ima veoma visoko mišljenje o srpskom treneru, ceni njegov pristup, naporan rad i autoritet u svlačionici. Mihajlović neće ustuknuti pred izazovom, ali ni pred igračima, ima iza sebe odličnu sezonu u Bolonji, uvek je bio u pravim klubovima u pogrešno vreme, setimo se Milana.

Ali, sada bi bila šansa karijere, mada kako rekosmo Inzagi i Sari su prva dva favorita za najcenjeniju italijansku klupu. Večeras Juventus slavi titulu, posle utakmice sa Atalantom sprema se fešta, a od ponedeljka počinju pregovori sa trenerima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 19.05.2019
11:45

Ukratko , stize neko DALEKO losiji od Alegria ! Bravo

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 19.05.2019
11:25

''After a brisk start, Milan had an Andriy Shevchenko goal ruled out after Rui Costa was deemed to have blocked Gianluigi Buffon's line of view from an offside position, although television replays showed that the Portuguese had moved out of Buffon's line of sight before the shot. '' Licno bih tada verovatno doneo istu odluku kao i taj linijski sudija, ali, isto tako verujem i da mnogi ne bi...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 19.05.2019
10:53

Kad budete nekoga pobedili 4:0 u finalu Lige sampiona (ne morate Barsu iako smo njoj cak dali jos jedan regularan gol (Panuci) koji nije bio priznat zbog ofsajda jednog drugog naseg igraca, mozete i (srpsku ili rumunsku) zvezdu), onda se javite, a do tada...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 19.05.2019
14:02

Uvjek isto naporan To je konstanta

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 20.05.2019
18:15

I uvek si mi bio lojalan Hahaha

avatar
Japanac
Sunday, 19.05.2019
14:05

Kad se plasirate u Ls javi se...

avatar
Agent Provocateur
Sunday, 19.05.2019
10:45

Tesko Miha, on je trener za ove koje trenira.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 19.05.2019
10:38

Opet se blamiras...

avatar
Ša-la-la-la
Sunday, 19.05.2019
10:21

Ma kakav Mihajlović, to su gluposti. Pa za njega je Tralalat trener.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 19.05.2019
11:23

Sad ga bas pretera, brate...

avatar
MarioJ
Sunday, 19.05.2019
09:35

Marota je fudbalski mag i najbolji sportski direktor u svijetu. Lično on je izgradio ovaj sampionski tim svojim radom na transferima po kojima je Juventus prepoznatljiv. Paratici i Nedved mu nisu ni do koljena. Propustena je prilika da se dovede Zidan, uvjeren sam da bi pristao da dođe da je postojao dugoročni plan da na kraju sezone naslijedi Alegrija. Sve ovo su ADHOK riješenja. Nisam optimista po pitanju eventualnih nasljednika Alegrija.

avatar
MarioJ
Sunday, 19.05.2019
09:23

Sinisa Mihajlovic? Uz duzno postovanje on je trener za klubove tipa Kijevo, Kaljari, Bolonja dakle donji dio tabele.