Juve - Novi kapiten, ljutiti Ronaldo, za klince najlepši dan u životu na južnoj tribini!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 20.10.2018.
11:28
Izvor: Sportske.net

Jedino se fudbaler Đenove neće baš dobro osećati, mada je ovo najlakše gostovanje...

Beta/Andrea Di Marco/ANSA via AP
Beta/Andrea Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

Juventus će danas u neuobičajenim prilikama ugostiti Đenovu. Jasno, očekuje se nova pobeda perfektnog šampiona, Alegri je već poručio igračima da neće tolerisati opuštanje i razmišljanje o Mančester Junajtedu.

Naime, neće sigurno upisati bodove pre meča protiv Ligurijana koji su promenili trenera i pored solidnog starta, Balardinija je zamenio povratnik Jurić. Oči su usmerene ka Pjateku, poljskoj senzaciji, pominje se i njegov dolazak u Juventus, ali to je malo verovatno, pogotovo što je napad prepun zvezda.

Jedna od tih bi danas mogla da dobije i posebnu čast, navijači priželjkuju da traku ponese heroj tribina, Mario Mandžukić. Hrvata obožavaju u Torinu, pre svega zbog borbenosti i žrtve na svakom meču i u odsustvu Kjelinija on bi danas mogao da bude vođa tima.

Pažljivo će se pratiti i Ronaldo, odmarao je tokom pauze, ali i vredno trenirao u Kontinasi još od prošlog četvrtka, uvek je motivisan za golove, sada kažu i ljut zbog svega što mu se dešava sa slučajem navodnog silovanja, pa će golman Đenove, Radu morati da se pazi.

Na južnoj tribini koja je suspendovana zbog rasističkih povika na meču protiv Napolija biće klinci iz fudbalskih škola, pa se očekuje lepa atmosfera. Mnogi nisu imali priliku da vide Ronalda uživo, pa će to biti doživljav.

Dibala i Košta koji je izdržao suspenziju će biti na klupi, Kedira je povređen, Alegri će odmarati i Džana, Kjelinija, Barzaljija, a počinje Bernadeski koji je pokazao da je na putu da postane strašan igrač.

"Znamo kakav je Juventus, znamo koliko su jaki, ali idemo da se borimo, pa šta bude", kaže naš Darko Lazović pre najlakše gostovanje, jer Đenova je prežaljena.

A opet, nema unapred ubeleženih pobeda u fudbalu...

Meč počinje u 18 časova, kako bi Juve imao što više vremena da se odmori pred meč na "Teatru snova" u utorak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke