Juve ni da priviri Americi, razlog policija!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 21.03.2019.
09:04
Izvor: Sportske.net

Ove sezone idu u Aziju, demantuju sumnje, ali svi su uvereni da je jedan jedini razlog...

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Juventus se ovog leta neće ni približiti Americi. Naime, organizatori letnje turneje, odnosno turnira "Međunarodni kup šampiona" odlučili su da svoje pripremne mečeve italijanski šampion igra u Aziji.

"Njujork Tajms" piše da je razlog Ronaldo, odnosno proces koji se vodi protiv njega u Las Vegasu zbog obnovljene istrage, odnosno silovanja Kristin Majorge.

Proces je još u fazi skupljanja dokaza, ali da bi se izbeglo da policija eventualno privede Ronalda, Juve će svoje utakmice pomenutog takmičenja igrati u Aziji, sa rivalima među kojima će biti Totenhem i Mančester Junajted.

Tako neće biti rizika za Portugalca, naravno ovo ne bi trebalo da se desi, on je pristao da svedoči, ali u organizaciji turnira ne žele ništa da rizikuju, niti da eventualno pruže šansu američkoj policiji da se proslavi.

U Juventusu negiraju da je Ronaldo razlog, naime, oni kažu da je normalno da se ekipa posle jedne sezone u Americi nađe u Aziji gde ima veliki broj navijača, a mečeve će, kako sada stvari stoje igrati u Kini i Singapuru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffmajster
Thursday, 21.03.2019
11:27
avatar
Mangus
Thursday, 21.03.2019
10:31

I pare. Kinezi bacaju novac da dovedu zvezde i svetski poznate timove i fudbal je tamo u ekspanziji. Logicno je da ce juve otici tamo i zaraditi pare koje u americi moze ds sanja.