Juve i Napoli će ipak igrati?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 07.10.2020.
14:40
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je došlo do preokreta, ali će klub iz Napulja ipak biti kažnjen.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Fudbaleri Napolija se nisu pojavili minulog vikenda u Torinu za meč sa Juventusom, imali su dvojicu zaraženih igrača u svojim redovima i navodno su im lokalne vlasti zabranile da putuju.

Cela ekipa ostala je u izolaciji u Napulju, a spekulisalo se da će "Bjankoneri" za zelenim stolom dobiti tri boda, tačnije da će biti proglašena pobeda Juventusa rezultatom 3:0.

Napoli će biti dodatno kažnjen i sa oduzimanjem jednog boda, ali izgleda da bi drugačiji scenario mogao da stupi na snagu.

Naime, kako prenose italijanski mediji, Serija A bi mogla da odredi novi termin za odigravanje susreta između Juventusa i Napolija.

Napoli ipak jeste prekršio protokol, pa će za to biti kažnjen oduzimanjem boda.

Sve uključene strane pregovaraju i traže rešenje, a bojazan je da bi utakmica mogla da bude zakazana za 13. januar, samo par dana pre velikog derbija između Juventusa i Intera.

Baner 3m

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Wednesday, 07.10.2020
23:01

Eto primera kako da ne odigras utakmicu!Porucis "imam zarazene" i ne dodjes...Djenova je mogla ali ne i Napoli!Dvostruki arsini i nista vise!Juve na ovo ne bi smeo da cuti!Odbiti svako dalje ucestvovanje u prvenstvu jer ocigledno da se pojedincima moze!Mada mislim da ce ovo UEFA resiti jer ovo je slucaj bez presedana da se jedna ekipa neopravdano ne pojavi i bude nagradjena prilikom da svejedno igra ponovo...Usvojili se ovo to ce biti poraz iskljucivo Italijanskog fudbala!

avatar
BASKA-DEL-PIERO
Wednesday, 07.10.2020
18:35

sledece kolo Napoli mora da ide u bergamo i icice i odlozili mec 3 dana pre derbijem sa interom i onda Juve namesta svasta vidi se da sve namestaju kako ne bi Juve opet bio prvak al sve je uzalud opet cemo biti prvaci FORZA JUVE

avatar
juvealexx
Wednesday, 07.10.2020
14:45

Hahahahaha koji licemjeri ali ništa neočekivano da je obrnuta situacija u pitanju utakmica bi već bila registrirana 3-0 za Napoli uz "drakonsku" kaznu Juventusu , to su Talijani od sada će ovaj "presedan" u svijetu nogometa biti poznat kao "napolijeva pravila" , i svi će klubovi "iz čista mira" moći odgoditi utakmicu pravdajući se da im lokalne vlasti nisu dopustile da napuste mjesto prebivališta🤣

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 07.10.2020
14:42

Ovo je vec daleko pravednije - definicija solomonskog resenja.

avatar
Marchisio8
Wednesday, 07.10.2020
15:05

Хм, онда би требало сви тимови који су имали заражене, а играли су утакмице, да траже да се понове. И тимови који буду имали заражене, да траже да се одложе. Па да видимо онда лигу. Смијешно. Нису се појавили, ћао, 3-0 службено. Срамота!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 07.10.2020
15:40

P.S. Nije ni morao da bude u protokolu za tu utakmicu da bi to predstavljalo problem zdravstvene prirode, na to sam mislio...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 07.10.2020
15:23

A sta ako bi protokol mogao da bude malo bolji? Proletos ste igrali sa najmanje jednim zarazenim igracem koji vam je bio u protokolu i nista, a nije cak ni morao da bude u protokolu jer je pre toga bez problema trenirao sa ostalima.

avatar
juvealexx
Wednesday, 07.10.2020
15:10

Bi li prihvatio to "pravedno" rješenje da tako Juventus ne dođe u Milano ili Rim na odigravanje utakmice 🤣🤣🤣🤣🤣