Juve drhtao do kraja!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 21.09.2019.
19:52
Izvor: Sportske.net

Nekako slavili sa 2:1, ali je Verona zaslužila više na "Alijancu"!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je bio apsolutni favorit protiv Verone, ali izgleda da je meč u Madridu ostavio traga. Sari je probao sa nekom vrstom rotacije, Demiral, Bentankur, Remzi i Dibala su počeli meč, ali je do vođstva stigao gost.

Prethodno je Juventus oštećen za penal kada je srušen Ronaldo, a na drugoj strani nespretna intervencija Demirala, ovoga puta sudija La Pena je u pravu, a gosti dobijaju šansu da dođu do neočekivane prednosti.

Međutim, Di Karmine nad kojim je napravljen prekršaj pogađa stativu, na odbitak je natrčao Lazović, prečka je spasila Juve, ali to nije bio kraj. U nastavku akcije, bomba Velosa, dva Bufona ne bi odbranila, vođstvo Veroneza.

Juventus je delovao loše, pokušavao je Ronaldo, a onda asistirao Remziju. Velšanin šutira, uz malo sreće uspeva da savlada Silvestrija, izjednačenje posle pola sata i prvenac bivšeg kapitena Arsenala.

Do odlaska na odmor ništa značajno, favorit nije pokazao mnogo.

Ali u nastavku su brzo okrenuli rezultat, Kori Ginter koga je lopta pogodila kod izjednačujućeg gola je naivno reagovao, dozvolio da Kvadrado izađe ispred njega, promašio loptu prilikom starta, Ronaldo ne prašta sa bele tačke.

Mogla je Verona da izjednači Zakanji je šutirao, Bufon sjajno interveniše, danas je izjednačio rekord Maldinija po broju utakmica u karijeri. Zatim je Di Karmine imao još jednu priliku, šampion je imao mnogo sreće.

Dibalu koji je bio "lažna devetka" je zamenio Iguain koji je povredio nos, nakon jedne gužve pa je statirao do kraja. Verona je napadala, ušao je legendarni Pacini u finišu, Juve je branio minimalnu prednost.

U nadoknadi nova šansa za goste, prvo je šutirao Lazović, a onda Veloso pogodio stativu sa spoljne strane. Drhtao je veliki Juve, odigrali su veoma lošu utakmicu. Došli su do prvog mesta na tabeli, imaju bod više, ali i meč više od Intera.

U prvom meču dana, Breša je odnela bodove sa "Friulija", veče zatvara milanska "Madonina".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTER4ever
Saturday, 21.09.2019
21:45

Alegri je top trener, odmah korak iza Klopa i Gvardiole... Sari je trener za ekipe koje pretenduju za mjesto u LS i nista vise. Nije Juventus tako vise jak kao prosle godine. Bez Ronalda, prosjecna ekipa koju moze svako da dobije. Nece ove godine tako lako do Skudeta!
Velika sansa za Inter i Napoli. Sanse su 33% svima

avatar
Real/Partizan
Saturday, 21.09.2019
20:59

Sari prosecan trener, unisticen tim sposoban za potencijalnu dominaciju Italijom i Evropom..

avatar
RocknRolla
Saturday, 21.09.2019
20:57

Koliko ocajno izgleda Juventus,doveli trenera koji gaji ofanzivni fudbal a oni nikad manje opasniji.

avatar
El Clásico
Saturday, 21.09.2019
20:52

Meni je najvažnije je da je moj idol spasao Juve golom sa svoje prirodne pozicije.

avatar
fadsasdfads
Sunday, 22.09.2019
11:31

I da je moj idol preokrenuo protiv Granade GOat bradonja mon 😊

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 21.09.2019
20:20

Hahaha dobar ovaj saribali izgazi ih jedna verona da su im se gace tresle i posle mi neko prica da su favoriti da uzmu usatog, smesan klub i jos smesnija igra

avatar
Japanac
Saturday, 21.09.2019
21:36

Kako vi stojite na tabeli i kako vam ime u Ls,ops sorry ne igrate vi to

avatar
Japanac
Sunday, 22.09.2019
14:08

Alex DeLarge bar igramo Ls prvo,drugo Liverpul, to je klub sto je izgubio pre par dana od Napolija tako? City je igrao i sa najgori Juventus pa je gubio,prejaka PL sto je osvojio Lester tako? Da je bio Atletiko da je bila Barca bla bla,a sta da je bio Real i Barca u PL? Dzaba je sve to,prazne price,Juve je ipak sampion a Utd od kad je otisao Fergi samo prosecan klub i nista vise...cak vise nije ni najjtrofejniji....

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 21.09.2019
23:38

Koliko god Junajtedu ne islo ni u ligi ni u Evropi, Juventus nikad u ovoj deceniji nije bio dalje od LS. Po ovome sto igraju nece proci ni osminu finala... I sto se.tice Serije A, da imaju iole ozbiljnu ekipu, tipa Atletiko Madrida, lagano ne bi bili prvaci. Siti i Liverpul bi ih vec u ligi sisali ko nista...

avatar
juvealexx
Saturday, 21.09.2019
20:08

Izgleda da je allegrijev "duh" još prisutan u Juventusu , jer smo opet gledali "igru bez igre" i mučenje , definitivno imamo puno problema u igru i nisu to samo prekidi već "završnica" , pa Verona je večeras bila bolja po šansama , s druge strane Juve je stvorio vrlo malo iz "čiste" igre , a Ronaldo je veći dio utakmice bio "nevidljiv" ni demiral se nije "proslavio" očito impresioniran , matuidi ponajbolji u Juventusu večeras , dybala i Ramsey solidni

avatar
Japanac
Saturday, 21.09.2019
19:55

Kako losa igra Juventusa :/ ali ovaj tekst nema veze,imao je i Juve sanse...bilo kako mnogo los mec,nadam se da ce biti bolje

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 21.09.2019
22:15

Ja ti pricah da nikotinski zavisnik nema pojma a ti mi nisi verovao, moras da slusas nas starije, iskusnije i strucnije

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 22.09.2019
09:22

A jesi jbn dosadan

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 21.09.2019
19:54

Sramno losa igra u oba pravca , ne znam gde smo losiji , u napadu ili u odbrani ! 3 boda , sreca