Juve "domaćin" u Udinama, Laciovo moranje, umorni Napoli (Najava)

Autor: Vladimir Stojanović
petak 05.10.2018.
15:51
Izvor: Sportske.net

Juventus juri osmu pobedu, niko nema pravo na kiks, kolo bez derbija, Lacio pod imperativom...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Novo kolo Serije A otvoriće u petak Torino i Frozinone, domaćin želi pobedu čime bi počeo prodor ka gornjem domu, Zaza će se pridružiti Belotiju u napadu, a Lacijali su prežaljeni, imaju bod, postigli su gol, novi poraz značiće verovatno i otkaz za trenera Longa.

U subotnjem popodnevnom terminu, Kaljari čeka Bolonju, Inzagi je smanjio pritisak pobedom protiv Udinezea, ali neće biti lako na Sardiniji. Juve gostuje u Udinama gde tradicionalno igra na "domaćem" terenu, ima mnogo navijača, lider očekuje novu pobedu, a u tim se posle suspenzije u LŠ vraća Kristijano Ronaldo.

Verovatno će odmoriti Dibala, i dalje je suspendovan Daglas Košta, ponovo se povredio Kedira, a nema ni Ruganija, koji nije ni standardan.

Roma će posle pobede u derbiju grada u Empoli, na "Kastelaniju" nikome nije lako, Empoli je u zoni ispadanja, ali su zaustavili Milan. Kolarov će preskočiti meč zbog povrede, u pitanju je slomljeni prst.

Nedeljni matine rezervisan je za "Marasi", Lazovićeva Đenova čeka Parmu, Pjatek je naravno tema sezone na Apeninima, Poljak je prava napast, videćemo hoće li se "Vojvode" odbraniti. Veliki hendikep za Parmu je neigranje Žervinja.

Atalanta i Sampdorija imaju ambicije da se bore za LE pa će u Bergamu biti zanimljivo, a Laciju je moranje protiv Fiorentine. Sergej je pod udarom kritika, Fiorentina igra odlično, Bleki Milenković će ponovo na desnog beka.

Milan je vezao par pobeda, okrenuo protiv Olimpijakosa u LE, ali je odigrao slabo poluvreme, Kjevo je u nevolji i dalje su zbog kazne u minusu, Radovanović će igrati, Tomović i Đorđević su povređeni.

Napoli je na -6 od Juventusa, novi kiks bi verovatno rešio ono što smo znali i pre sezone, da će se aktuelni šampion prošetati. Sasuolo nema šta da izgubi na San Paolu, računaju na umor Anćelotijeve ekipe posle Liverpula, mučili su Juve, probaće da iznenade boljeg rivala.

Inter želi u seriju, da zaokruži dobre partije pre nove pauze, gostuje ekipi SPAL-a u Ferari u nedeljnom terminu u 20:30, domaćin je krenuo odlično, ali su ih porazi brzo spustili na zemlju. Probaće da naprave iznenađenje, ali je Inter favorit u ovoj utakmici.

Parovi:

Petak:

Torino - Frozinone 20:30

Subota:

Kaljari - Bolonja 15:00
Udineze - Juventus 18:00
Empoli - Roma 20:30

Nedelja:

Đenova - Parma 12:30
Atalanta - Sampdorija 15:00
Lacio - Fiorentina
Milan - Kjevo
Napoli - Sasuolo 18:00
SPAL - Inter 20:30

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke