Juve bez navijača, Dibala "zakucan"!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 18.09.2019.
11:22
Izvor: Sportske.net

I pored povrede Daglasa Košte, stvari se neće promeniti...

EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA VALLE
EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA VALLE

Povezane vesti

Juventus posle bledog izdanja u Firenci večeras gostuje protiv Atletika na "Vandi", i jedan i drugi tim imaju problema, Atletiko je posle dobrog starta izgubio za vikend u San Sebastijanu.

Simeone je uporedio svoju i Sarijevu situaciju, rekao da je ista jer on ima nove igrače, a Sari je stigao u klub, obojici je potrebno vreme.

Ali, Atletiko je do sada redovno dobijao Juve na svom terenu, večeras ne mogu da računaju na Moratu, bivšeg igrača Juventusa, no, oči će biti uprte u Ronaldovog naslednika Žoao Feliksa.

Kod Juventusa, neće biti navijača, u znak hapšenja zbog vođa, oni organizovani ne putuju u Madrid, Italijani će imati podršku, ali ne tako snažnu kao obično.

Sari ne želi ništa da menja, na užas javnosti, kaže da tim mora da se prilagodi njegovim idejama i da u ovom trenutku nema potrebe da rotira.

Neće igrati povređeni Košta, sa druge strane Pjanić je spreman, ako ipak i dalje oseća posledice udarca u Firenci, Bentankur će ga zameniti, a ne novajlija Rabio.

Mesta ima za Kediru i Matuidija, ali ne i za Dibalu. Povređen je Daglas Košta, no Sari ne veruje da Dibala može da igra po boku, pa će šansu dobiti Bernadeski, dok po svemu sudeći Iguain ostaje vođa napada.

Aleks Sandro levo, Kuadrado ili Danilo desno biće po bokovima, a centralni štoperski tandem ostaje Bonući-De Liht, povređen je Kjelini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Wednesday, 18.09.2019
19:23

Kijelini je pola odbrane, Rabio najvece pojacanje u veznom redu ne dobija sansu, Remzi povrijeđen po običaju, Dibala kao najtalentovaniji igrač na klupi. Katastrofa naprasiće ih Atletiko.

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 18.09.2019
11:51

Tako mu i treba kada nije hteo da predje u PSG. Sad sedi na klupu i cuti

avatar
REVØLT
Wednesday, 18.09.2019
11:29

Kad ces vise nauciti kako vam se preziva igrac? Zar nije sramota da vec godinama uporno pises pogresno? Ako si mogao da shvatis i naucis za Rodriga, pazi kad sam siguran da mozes i za ovog.