Jutro posle poraza - Klop je toliko kul da "kuva" sa navijačima!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 27.05.2018.
16:17
Izvor: Sportske.net

Još jedan dokaz da strateg Liverpula ne može da se poredi ni sa jednim drugim trenerom.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Poraz u finalu Lige šampiona teško je pao navijačima Liverpula ali ne i Jirgenu Klopu, ili se bar to nije dalo zaključiti na osnovu njegovog ponašanja.

Nemac je rano jutros zajedno sa prijateljima kluba i navijačima slavio uz pesmu koja je nastala odmah nakon finala.

"Videli smo evropski trofej, Madrid je imao svu je**nu sreću. Kunemo se da ćemo ostati kul, vratićemo ga u Liverpul", pevali su iz sveg glasa navijači Liverpula sa Klopom.

Klop je tako još jednom dokazao da u fudbalskom svetu predstavlja priču za sebe, a videćemo da li će "Redsi" sa njim na klupi zaista uspeti da donesu "ušati pehar" nazad na "Enfild".

Real Madrid je u finalu Lige šampiona savladao Liverpul sa 3:1, a veliki deo odgovornosti za pretrpljen poraz snosi golman Karius koji je primio dva kiks gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 27.05.2018
18:31
avatar
Jürgen Klopp
Sunday, 27.05.2018
16:44

Obozavam ovog covek... Vidi se da je u blago alkoholisanom stanju, al ne moze se mu se zameriti posle onako burne noci :D Sto se tice finala moram da napisem nesto posto se nisam oglasavao... Smatram da je Real, gledajuci celu sezonu, imao mnogo mnogo mnogo srece pocev od utakmice sa PSG-om pa sve do sinocne, cinjenica je da su imali teske rivale ali i cinjenica da su svi ti rivali su bas u tim utakmicama ostajali bez ubedljivo najbitnijih i najboljih fudbalera (Salah, Nejmar i Dibala u revansu, Bajern je bio bez pola tima)... Penal protiv Juvea ne treba ni komentarisati... Sto se tice mog Liverpula mnogo toga je uticalo na sinocnu bledu partiju... Pre svega dogadjaji na samoj utakmici povreda Salaha i neshatljive greske Karijusa, pa ulazak apsolutno nespremnog Lalane koji je bio igrac manje sat vremena... Ali ne samo to, meni je i dalje nejasna januarska prodaja Kutinja kao i odlazak Buvaca pred kljucni deo sezone... Kada tome pridodamo raniju povredu najbitnijeg veznog igraca Cemberlejna, i klupu u finalu sa potpuno nespremnim Lalanom i Canom i ostalim mediokritetima (Moreno, Klavan Solanke...) poraz je bio neminovan

avatar
Al(a)din
Sunday, 27.05.2018
16:37

Legenda covek, svaka cast

avatar
_mladen_
Sunday, 27.05.2018
16:29

Covek radi odlican posao, nije on kriv sto stalno u finalu kiksaju igraci. On igru savrseno postavi, ali nema bas love da zameni ceo tim sa skupim pojacanjima. Kad ima ovoliko finala, doci ce i trofeji. Ja i dalje ne bih zeleo ni jednog drugog trenera umesto Klopa, on zna kako ovaj klub dise.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 27.05.2018
16:28

Simpatican ovaj klup, jeste Real imao srece ove sezone, a on nema srece vec 5-6godina...

avatar
Sunday, 27.05.2018
16:26

Mora se priznati autenticno,onako kako i dolikuje luzerski sa stilom,a Karijus pozadi peva vokale samo ga nije zabelezila kamera....

avatar
xman
Sunday, 27.05.2018
16:24

donesi nam ti titulu PL, a LS moze a i ne mora, ionako ih imamo dosta

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 27.05.2018
16:51

Imate i dosta i PL

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 29.05.2018
17:01

ako je 0 dosta onda imaju dosta trofeja PL.. trofej PL ne izgleda isto kao onaj sto su osvajali