Jup Hejnkes efekat - Miler preporođen nakon 'Don Karlovog' odlaska

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.02.2018.
23:20
Izvor: Sportske.net

Kapiten minhenskog Bajerna preporođen nakon povratka Jupa Hejnkesa na klupu.

Epa/Lukas Barth
Epa/Lukas Barth

Povezane vesti

Nešto slabije partije koje je Tomas Miler pružao za vreme mandata Karla Anćelotija dovele su do toga da krenu spekulacije kako će ikona minhenskog Bajerna napustiti "Alijanc Arenu".

Na 52 utakmice, koliko je Tomas Miler odigrao za Bajern dok je na klupi sedeo Karlo Anćeloti, nemački reprezentativac postigao je 10 golova i upisao 18 asistencija.

Učinak sam po sebi nije loš, daleko od toga, ali šta reći kada se uporedi sa onim što Miler radi od momenta kada je Hejnkes preuzeo ekipu?

Kapiten minhenskog Bajerna odigrao je 17 utakmica od povratka Jupa Hejnkesa na klupu i već sada je blizu "dabl-dabl" učinka. Sa osam golova i isto toliko asistencija Miler je na pravom putu da za mnogo kraće vreme stigne do učinka koji je imao na 52 utakmice pod Karlom Anćelotijem.

Tomas Miler stats

Na večerašnjoj utakmici osmine finala Lige šampiona sa Bešiktašom Tomas Miler je postigao dva gola i zabeležio asistenciju kod drugog pogotka Roberta Levandovskog.

Dodajmo svemu rečenom fascinantan podatak da "bavarska mašinerija" ne gubi kada Tomas Miler postigne gol, kao i da je Bajern vezao 14 trijumfa u svim takmičenjima i izjednačio rekord iz 1980. godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 21.02.2018
01:28

Bayern ne zna igrat 11 vs 11. Njihovom suparniku se mora dati odma crveni da se mogu siliti i umisljati koliko su jak tim. Kakvi ljigavci Boze sacuvaj...

avatar
Wednesday, 21.02.2018
00:55
avatar
Loord Bobinjoo!
Wednesday, 21.02.2018
00:28

Hejnkes je stvoren za LS kao i Zizu i Anceloti.