Junajtedu opet "nula"

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.07.2018.
07:53
Izvor: Sportske.net

Ponovo nisu pobedili, ne pomaže ni Aleksis Sančez.

EPA-EFE/MIKE NELSON
EPA-EFE/MIKE NELSON

Povezane vesti

Slično kao i u Arizoni, u Kaliforniji je Mančester Junajted odigrao bez mnogo žara, pred polupraznim stadionom meč koji je završen nerešenim rezultatom. Na kraju nije bilo golova protiv San Hozea, MLS ligaša, a Murinjo je ispunio obećanje, samo 48 časova pošto je stigao u Ameriku, Aleksis Sančez je izašao na teren.

To nije puno promenilo, gledali smo utakmicu u sporom ritmu, oba tima imala su po par prilika, domaćin je u drugom poluvremenu baš kao i Junajted poslao na teren još rezervi.

Povredio se Antonio Valensija, zamenio ga je Darmijan, na kraju, posle dosade, meč je završen bez golova.

Sledeći meč bi trebalo da bude atraktivniji, "Đavoli" će za tri dana igrati protiv Milana, slede utakmice sa Liverpulom i Realom, a generalna proba za start šampionata biće duel protiv Bajerna...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Di Stéfano
Monday, 23.07.2018
17:59

Murinjo je ispusena mustikla.Davno procitan trener koji vise ne moze da doprinese nikome.Uskoro ce da krene kao Mancini

avatar
mrancic
Monday, 23.07.2018
09:57

Ovaj prelazni rok i ostanak Murinja oslikava planove i ambicije vlasnika Junajteda.Za podsećanje:Čelzi je smenio Kontea koji je za dve godine osvojio titulu i FA kup.Murinjo ove godine nije osvojio ništa,ispao je od Sevilje u LS a na drugom mestu zaostao je iza Sitija skoro 20 bodova.Junajted postaje miks Arsenala i od pre nekoliko godina Liverpula.Hoće li neko iz tog kluba shvatiti da je Fergijevo vreme prošlost i da su u fudbalu aktuelni mlađi,izvanredni treneri i da se uspeh mora pokriti parama i kupovinom kvalitetnih igrača.Jadan je klub koji se oslanja na Matu,Rašforda,koga ucenjuju Pogba i Marsijal i kome je najbolji igrač Matić.

avatar
BlueMoon
Monday, 23.07.2018
16:08

Ja sam od trenutka kada je Siti prvi put ponizio Junajteda na Old trafordu prosle sezone govorio da je Murinjo trenerska prevara,ali to su vremenom i navijaci Junajteda prihvatili,kao sto vidim.

avatar
NecaTenerife
Monday, 23.07.2018
09:19

Ja stvarno ne mogu da verujem da ovaj Murinjo ne zeli da Junajted ima konkretan fudbal,covek kao da zeli da ogranici svakog fudbalera u ekipi,ima paklene igrace na raspolaganju a nema smisla u igri.