Junajtedovo "ružno pače" oduševilo rekordera Solskjera!

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.02.2019.
11:42
Izvor: Beta

Norvežanin blista nakon još jedne pobede u nizu.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer pohvalio je svoje fudbalere, koji su završili težak raspored utakmica pobedom protiv Kristal Palasa.

Junajted je sinoć u Londonu pobedio Kristal Palas sa 3:1 golovima dvostrukog strelca Romelua Lukakua i Ešlija Janga. To je bila osma uzastopna pobeda mančesterske ekipe na gostovanjima, kojom je ostala u trci za plasman među četiri najboljih.

"Ovo je sjajna pobeda u gostima. Znali smo da će biti teško, ali počeli smo zaista dobro, što je uvek ključno kada dođete na Selherst park. U drugom poluvremenu smo dobro konstrolisali utakmicu. Niko ne voli kada primi gol, ali to je bila prilika da vidim kako će ekipa da reaguje, a reagovala je fantastično", rekao je Solskjer za Skaj.

On je izdvojio Luka Šoa i Lukakua, posle novog klupskog rekorda od osam uzastopnih pobeda na gostovanjima. Belgijanac je u poslednje vreme na udaru navijača zbog loše forme, ali je u Londonu postigao dva gola što Norvežaninu nije promaklo.

"Luk Šo je u dobroj formi, teško ga je zaustaviti, oštar je i brz i odlično je učestvovao u prvom golu. To je bila osnova za ostatak utakmice. Lukaku je podigao tim, trčao je više nego inače. Bio je prava devetka i postigao je dva gola. Fantastično", naveo je norveški trener.

Solskjer je preuzeo ekipu u decembru, a Junajted je od tada ostvario 12 pobeda.

Mančester junajted je peti na tabeli sa 55 bodova, bodom manje od četvrtoplasiranog Arsenala. Junajted ima dva boda više, ali i utakmicu više od šestoplasiranog Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kzs.mufc
Thursday, 28.02.2019
15:13

Samopouzdanje je neeeverovatna stvar!
Luk So odigrao mozda najbolje.ali,dosta njih igra puno bolje. Generalno.Lindelof je bio totalno pogubljen, konstantno.sad stvarno igra dobro..

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 28.02.2019
13:44

Pa i Lukaku je poceo da igra , samo ne i on , Lord Sanchez

avatar
Thursday, 28.02.2019
12:52

teatar snova pretvorio se u noćnu moru

avatar
Berba9
Friday, 01.03.2019
21:29

Diskutabilno... Najbolje da sacekamo da Kepa potvrdi.