Junajtedova svlačionica rekla "ne" Pogbi!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 24.08.2019.
10:53
Izvor: Sportske.net

Igrači veoma jasni, a Solskjer izgleda nije govorio istinu...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Promašeni penal protiv Vulvsa je i dalje tema u Junajtedu.

Solskjer je pravdao situaciju, odnosno činjenicu da je Pogba oteo penal Rašfordu time da njih dvojica treba da se dogovore oko toga ko će šutirati.

"To je stvar igrača, njihov dogovor, siguran sam da niste videli poslednji Pogbin gol sa penala za naš tim", kaže Norvežanin.

Raspoloženje u svlačionici je drugačije.

Igrači su iznenađeni time što je Pogba šutirao, jer Rašford je određen da izvodi penale. Deo tima je insistirao kod Solskjera da se Pogbi zabrani šutiranje, da posle Rašforda sledeći u nizu bude Marsijal.

Pogbin skor je 4 promašena penala od 11 koliko je izveo od kada se vratio u klub, nije baš impresivno.

Ali, ni Solskjeru nije lako, Francuz je ostao u klubu, iako se nadao transferu u Real, mnogi smatraju da bi njegovo nezadovoljstvo moglo da naruši atmosferu, da je samo privremeno ostao i da će sigurno narednog leta napustiti "Old Traford". U prilog tome ide i informacija da je odbio pregovore oko novog ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Saturday, 24.08.2019
11:12

Samo nek vam klinci odlučuju ko će da izvodi penale, pa se posle češite

avatar
JC\'90
Saturday, 24.08.2019
11:02

Junajtedova greska je sto nisu doveli igrace u veznom redu, bar 2, da imaju alternativu za Pogbu. O njemu ce se pisati svake nedelje garant. Morali eu da dovedu Rajsa i Fernandesa. Mada imali su veliki izbor igraca na trzistu.

avatar
Filip1878
Saturday, 24.08.2019
10:57

Junajted je napravio ogromnu gresku sto nije prodao Pogbu i doveo Bruna. Pogba nikad nece ostvariti svoj potencijal. Uvek je nesto prece od fudbala, frizure, izigravanje Instagram starlete, transferi. Nimalo nije timski igrac i uvek gura sebe u prvi plan. Ja jedva cekam ledja da mu vidim.