Junajtedov 'zemljotres', Barsina 'galaksija', ljubičasti PSŽ

Autor: Miloš Marković
sreda 22.07.2015.
08:21
Izvor: Sportske.net

Noćas su odigrane tri prijateljske utakmice u okviru Internacionalnog kupa šampiona, bilo je golova.

BETA/AP Photo/Eric Risberg
BETA/AP Photo/Eric Risberg

Povezane vesti

Od pola tri u jutarnjim časovima našeg računanja vremena na teren su izašli Pari Sen Žermen i Fiorentina.

Ukupno 6 golova, pobeda francuskog tima od 4:2 uz golove Matuidija, dva Ogustina i Ibre.

Za italijanski tim metu su pogađali Hoakin i Rosi, a na terenu je od 60. minuta igre na terenu bio i srpski reprezentativac Tomović.



Od pet sati odigrane su dve utakmice.

Barselona je slavila nad LA Galaksijem u utakmici u kojoj smo videli i susret dva velika druga i bivša saigrača iz Liverpula, Luisa Suareza i Stivena Džerarda.

Urugvajac je upravo postigao i prvi gol za svoj tim u pobedi od 2:1, drugi je delo Roberta, dok je utešni gol za Amerikance u zaustavnom vremenu postigao Mejer.



Mančester Junajted je rezultatom 3:1 slavio nad san Hose Zemljotresom, uz golove Mate, Depaja i Pereire, koje možete pogledati OVDE.

Jedini gol za San Hoze postigao Alaše u 42. minutu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZEX MAN UTD!
Wednesday, 22.07.2015
11:04

Prvo poluvreme dobro,imali smo kontrolu I stalno napadali.Losa koncentracija kod primljenog gola(Snajderlin glupo ispao) I to je malo pokvarilo utisak.Depay ne moze da igra iza spica vidi se da se tu ne snalazi bas najbolje,ako vec igra Jang bolje da Mata ide iza spica a Jang I Depay na krila.Mislio sam da ce u drugom poluvremenu biti vise zelje I borbe ali bilo je dosta losije.Herera je bio odlican I donekle Pereira ostali rezervisano ali ne treba ni da cudi ipak je pripremna utakmica protiv nekog tamo San Josea.Smoling i Evans su me izludjivali onim pasovima jedan drugom.Ocekujem izmene u sledecem mecu I zao mi sto Felainija ne ubacuje

avatar
Nikola M.
Wednesday, 22.07.2015
15:04

Nije Depaj toliko loš iza špica, postigao je gol, i onaj prvi je lako mogao biti pripisan njemu, ulazi u šesnaesterac, traži loptu, ne kombinuje ni loše sa saigračima... Meni deluje da bi mogao biti dobar na toj poziciji, samo da ostvari bolje razumevanje sa Runijem, ali ipak mislim da Van Gal eksperimentiše sa njim, i ne verujem da će on igrati tu kad počne sezona. Najbolje da igra sa Di Marijom i Depajem po krilima, Runijem u napadu i Ererom, Šnajderlinom i Švajnštajgerom na sredini. Voleo bih da sa njima krene na Barselonu. Felainija ne ubacuje u igru, jer je suspendovan za prva tri kola PL, pa Van Gal želi da pruži šansu igračima koji će mu biti na raspolaganju za te utakmice. Zbog toga nema Felainija, mada je mogao da mu dopusti koji minut, čisto da oseti teren. Možda mu ipak pruži šansu u naredna dva meča, ko zna.

avatar
ZEX MAN UTD!
Wednesday, 22.07.2015
15:42

Ne znam mene nije bas odusevio iza spica mngo bolje bi bilo da je on na krilu a Mata iza Runija.Ja licno ne mogu da se odlucim ko bi trebao da igra u vezi,svi su mi dobri ali najradije bi da igraju Snajderlin,Herera i da se Svajni i Kerik rotiraju a ispred njih po levom krilu Depay iza Runija Felaini i desno Mata s tim sto nebi bio klasicno krilo vec bi vise bio u sredini.Znam to za Felainija ali ocekivao sam da bar odigra 15-20min

avatar
Wednesday, 22.07.2015
10:10

Koji genije smislja ove nazive za vijesti haha

avatar
Nikola M.
Wednesday, 22.07.2015
08:33

Polako se diže forma, momci se upoznavaju i uigravaju, počinje ovo da liči na nešto. Za sad, Depaj ostavlja prijatan utisak, nagoveštava šta se može očekivati od njega. Ne snalazi se loše u ulozi iza napadača, mislim da će biti dobro pojačanje za Junajted. Erera je imao bolju utakmicu od prošle, Lingard solidan. Januzaj i Vilson potpuno razočarali. Šo me prijatno iznenadio, probijao je po levoj strani i dobro izgledao na terenu. Darmijan odličan, baš je lepo odigrao. Siguran je bio u defanzivi, volim kad se onako prilepi uz protivničkog igrača i bukvalno mu ne da da diše, a i u oanzivi je imao dorinosa. Fino kombinuje sa saigračima, siguran je i dosta pametno igra. Može on biti sjajno pojačanje. Ali ljudi moji, Švajnštajger je ponovo izdominirao. Neverovatan igrač. U ova dva poluvremena koja je odigrao, bio je apsolutno fenomenalan. Uvek se odluči za najbolje rešenje, kretnja po terenu mu je odlična, bilo u pitanju kratke ili duge lopte, nebitno, sjajno ih šalje. Na momente me podsetio na Skolsa :) Gledajući ga kako igra, prosto se oseća ogromna doza samopouzdanja kod njega, vidi se to iskustvo, zaista vrhunski igrač. Da ne zaboravim ni Matu, isto je imao dobar meč. Ove dve slabije utakmice su dobijene, a sledeće dve će biti pravi ispiti, pogotovu naredna, protiv Barselone. Verujem da će Luj izaći sa najjačim sastavom, voleo bih da vidim trio na sredini terena: Erera-Šnajderlin-Švajnštajger.

avatar
Igorr
Wednesday, 22.07.2015
13:10

Pa taj vezni red je jedini logičan, uz navalu Depaj, Di Marija Runi(ne sledeći meč, nema Anhea još uvek, mislim na početku sezone) i ostaje da se reši taj golman i štoper, ali bojim se da će Di Marija biti prodat, a još više da će se dovesti vrhunski špic, a ja jedino Runija vidim u napadu.

avatar
Nikola M.
Wednesday, 22.07.2015
15:20

Anhel će se pridružiti ekipi za koji dan, pa možda ipak dobije šansu na tom meču, videćemo. Ne bih voleo da prodaju Di Mariju, treba mu dati još jednu šansu, ali to je na Van Galu da odluči, jelte. Nadam se da će ostati, a za špica, sam Van Gal je rekao da će Runi biti prvi izbor, i planira da Ćićaritu pruži priliku da se dokaže. Ako bi doveo jednog vrhunskog špica, to bi značilo da će Runi igrati iza njega, a neko iz veznog reda biti žrtvovan, što bi bilo greota, jer imamo jako dobar vezni red.