Junajtedov klinac u seniorskoj reprezentaciji Holandije!

Autor: Pavle Lazarević
petak 06.05.2016.
16:38
Izvor: Sportske.net

Holandija nije uspela da se kvalifikuje za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, pa će odigrati tri prijateljske utakmice krajem maja i početkom juna.

BETA/AP Photo/Alexey Filippov
BETA/AP Photo/Alexey Filippov

Povezane vesti

Jedan od najvećih talenata Mančester Junajteda, Timoti Fosu-Mensa dobio je poziv od selektora Holandije Danija Blinda, da debituje za "A" tim te zemlje.

Tampoputi tinejdžer je odigrao tek 7 mečeva u Premijer ligi, u prvom timu popularnih "Crvenih Đavola", ali selektor 'Lala' vidi veliki potencijal u ovom defanzivcu.

Ovaj 18-godišnjak je produkt Ajaksove akademije fudbala, a u slavni engleski klub došao je 2014. godine. U prvom timu kluba sa "Old Traforda" debiotovao je u februaru ove godine, protiv Arsenala.

Na spisku nema iskusnih igrača poput Arjena Robena, Veslija Snajdera i Robina van Persija, te je očigledno da se Blind opredelio za mladu, svežu krv.

Ceo spisak možete videti na sledećoj slici.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Martial11
Friday, 06.05.2016
20:11

Pokazao je dobre kvalitete za svoje godine, i zasluzeno pozvan. Ne brinem se pretjerano za budućnost, imamo velike potencijale u ekipi

avatar
mrancic
Friday, 06.05.2016
18:29

Mensa,Varela,Rašford,Mekner, Pereira,Šou,Marsijal, klinci od 18 do 20 godina,Samo ih treba ohrabriti.Još da se doxove i Depaj pameti.Šta nedostaje?Nekoliko igrača i trener.Vođu tima već imaju,Runi.

avatar
ogiee
Friday, 06.05.2016
16:49