Junajtede, koliko si loš?! Zabrana za Ser Aleksa!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 13.12.2018.
11:22
Izvor: Sportske.net

Sad, reći će neko, da je on ostavio ekipu u ruševinama, ali ovo je najbolja definicija Mančester Junajteda ove sezone.

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Vest zvuči kao neverovatna, ali je u potpunosti istinita.

Primećeno je odsustvo Ser Aleksa Fergusona na meču protiv Fulama koji je Junajted dobio u možda najboljoj partiji sezone.

Svi su se pitali šta je sa legendarnim Škotom, ali onda je stiglo objašnjenje.

Naime, njemu su lekari zabranili da zbog uzbuđenja, ili bolje rečeno nerviranja gleda svaku utakmicu Junajted, tri nedeljno su za njega preveliki stres, s obzirom da teško doživljava ono što vidi. Podsetimo, imao je izliv krvi na mozak u maju i mora da se čuva i stresa i nerviranja...

Ferguson koji je poznat kao tvrdoglav je, pod pritiskom, pretpostavlja se porodice, pristao da smanji odlaske na mečeve.

On je putovao i u Sautempton, smejao se u jednom trenutku od muke, a dobro da sinoć nije bio u Valensiji. Murinjov tim je izgubio, s obzirom da se i Juventus izblamirao mogli su do prvog mesta u grupi.

Ali, lako su poraženi.

"Pitate me što ne igra ovaj ili onaj igrač, što nije starter, evo vam odgovora", odmah je odapeo otrovnu strelicu ka novinarima Murinjo.

"Nismo bili dobri, napravio sam izmene pod moranjem, što je frustrirajuće jer nisam planirao da ih ubacim, tada smo se poboljšali, ali ne dovoljno", dodaje Murinjo.

On je zamenio Freda, Lukakua i Roha, na teren poslao Lingardqa, Rašforda i Janga koji će početi meč protiv Liverpula za vikend.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
THE NORMAL ONE
Friday, 14.12.2018
10:03

Ja kao navijač Liverpoola poštujem MU kao klub, ali sa ovom igrom to je po meni p.š.nje po svemu onome što je SAF postavio kao standard. Oni jedino znaju da igraju neku čudnu kombinaciju bunkera i to loše, tako da sa takvim igračkim kadrom i takvom negativnom energijom jednostavno nemaju šta da traže na Enfildu. Dobiće sigurno 3 komada.

avatar
neme
Thursday, 13.12.2018
17:48

Manc je smesan ali ono sinoc je zavrsni cin cirkusa.Murinjo je sklopio pakt sa davolom kada ga je Juve pustio u torinu da dobije tekmu gde se videlo da je juve tim za tri klase bolji sve pod uslovom da izgube u Valensiji da bi i Juve sinoc izgubio od tima koga bi da se igra do tri dobili za dvadeset minuta.Gol Felainija je gol sezone za Murinja otuda ono sutiranje flasa.Sad cetvrto mesto u PL i sezona je extra za ovaj tim.

avatar
Z
Thursday, 13.12.2018
15:55

Da se odmah razumemo ja sam navijac CFCa, ali SAF je jedan (ako ne i najbolji) u ISTORIJI sporta. On je sam izgradio MU, od Old Traforda napravio tvrdjavu, imao uticaj na sudije, ekipa je ulivala strahopostovanje......a to je sve veliki teret za sve naslednike

avatar
Skoljka
Thursday, 13.12.2018
15:32
avatar
Mirjevac
Thursday, 13.12.2018
21:08

Treaner jos losiji, tako da tim je onoliko dobar koliko je i trener dobar! Ovde je trener jako los zato je i tim los, dok igraci pojedinacno su dobri!

avatar
Antihepi
Thursday, 13.12.2018
14:54

Поједини играчи који се вуку по терену као мрцине (пре свих Погба) знају да их са трибина гледа "отац" Јунајтеда,највећи тренер у историји фудбала и поред тога не дају свој максимум. Не знам за вас,али ја бих погинуо на терену за великог Сер Алекса. Ако треба.

avatar
Aleksandar Sale Kis
Thursday, 13.12.2018
14:33

Ako rezervisti nisu dobri zasto ih je doveo?!

avatar
bebel
Thursday, 13.12.2018
13:40

Fergusona ni slučajno pustit na utakmicu protiv Liverpoola. Za njegovo dobro.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 13.12.2018
19:49

Sto? Pa Liverpul im je redovna musterija.

avatar
LUZERPOOL
Friday, 14.12.2018
00:17

Ako budete rasturali kao na Marakani, crno se pise Junajtedu.