Junajted traži krticu pred Juve, oči uprte ka Marsijalu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 22.10.2018.
10:51
Izvor: Sportske.net

Ko je "izdajnik" iz svlačionice i da li ste znali da Francuz ima naviku da spasava Murinja?

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Žoze Murinjo je ljut, drugi put za par nedelja njegov sastav je procurio na društvenim mrežama nekoliko sati pred meč.

Naime, još u subotu u ranim jutarnjim časovima pojavio se sastav Junajteda za derbi, pa je Portugalac pobesneo. Sada se sprovodi istraga ko je "krtica" u svlačionici jer se takve stvari ponavljaju.

U Realu je Murinjo optuživao Kasiljasa da dostavlja informacije medijima, videćemo šta će biti od čitave istrage. Junajted nije izgubio u Londonu, ali osećaju se tako jer im je pobeda izmakla u poslednjoj sekundi.

Sa druge strane, ohrabrenje pred duel sa Juventusom je Marsijal, Francuz odbija da produži ugovor, pretpostavlja se zbog Murinja, ali je on rekao posle Čelsija da ima dobre odnose sa trenerom.

Inače, bez obzira što ga često kritikuje, Murinjo ne bi smeo da zaboravi da mu je Marsijal spasio kožu.

I to ne samo u subotu u Londonu, već i pre dve nedelje protiv Njukasla u preokretu na "Old Trafordu". Igrač koji ima veliki potencijal, ali ga menadžer optužuje da misli na sve drugo osim na fudbal sada je glavna nada protiv Juventusa koji je izgubio prve bodove protiv Đenove u subotu, ali se videlo da im je glava već u Mančesteru, zato su i platili ceh.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 22.10.2018
18:58

Da smo pametni da uzmemo Marsijala!

avatar
Misosesic
Monday, 22.10.2018
18:34

Murinjo i njegova izvlakusa sa krticom,nikad ne zastari ova fora da se skrene pažnja sa njegove lose taktike i loših rezultata.Sad je Krtica kriva sto Sancez ne može gola dati sto se ManUTD brani protiv ekipa sa sredine tabele.Na kraju Uvek kod njega nastrada neko ko to najmanje zaslužuje,neko koga on hoće da se resi iz nekih drugih razloga i da izgleda da je neko drugi bio kriv za njegove greške.

avatar
I am back
Monday, 22.10.2018
13:24

Ajde mou,dolaze bolji dani za United.