Junajted sve bliži novom treneru, ostvarilo se Murinjovo "proročanstvo"!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 10.02.2019.
10:20
Izvor: Sportske.net

Avram Glejzer na utakmici, sastanak koji je indikativan, Lineker podsetio na Murinjove reči...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Mediji u Engleskoj su sve sigurniji da je Junajted odlučio.

Gazda kluba, Avram Glejzer je juče prvi put bio na tribinama od kada je Murinjo smenjen, gledao je tim na gostovanju kod Fulama u novoj lakoj pobedi Junajteda.

On se sreo sa Solskjerovim agentom Džimom Solbakenom koji je doveo par norveških igrača u Fulam, nije teško pretpostaviti o čemu su razgovarali.

"Tajms" tvrdi da je Solskjer blizu stalnog posla, da su u klubu blizu da prelome, dobio je devet od deset mečeva i klub vratio u trku za Ligu šampiona. Ole je na pozajmici iz Moldea, ali bi Junajted platio obeštećenje norveškom klubu, ako bi Solskjer potpisao ugovor i postao stalni menadžer "Đavola".

Juče je inače Geri Lineker izazvao dosta pažnje pomalo i podsmešljivom tvrdnjom da je Murinjo bio sasvim u pravu i da će se do kraja zime Junajted vratiti na četvrto mesto.

Oni to jesu učinili nakon trijumfa na "Krejven Kotidžu" doduše sa Murinjom bi to bilo neverovatno, jer jednostavno u tom trenutku tim je delovao potpuno izgubljeno. Od njegove smene nadoknađena je velika prednost Čelsija, Totenhema i Arsenala, pa je Junajted sada ravnopravan konkurent u borbi za Ligu šampiona, a imaće šta da kažu i protiv PSŽ u Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 10.02.2019
15:41

Nismo valjda toliko ludi da mu ne ponudimo ugovor, obozavam ovog coveka, svi navijaci ga vole, a Junajted igra fenomenalno, kao u doba Fergija, Ole ostani!

avatar
DEL PIEROO
Sunday, 10.02.2019
15:01

Ne razumem zasto se uopste dovodi u pitanje da li ce mu ponuditi ugovor? Pa lik ih je preporodio od nikakavih sansi da pobede bilo koga imaju sansu da prodju protiv desetkovanog PSGa

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 10.02.2019
20:26

Sa ovakvom igrom imao bi čemu da se nada i protiv kompletnog PSŽ-a..

avatar
dacha
Sunday, 10.02.2019
12:33

Mislim da su do sada svi zaključili da Solsker treba da ostane kao menadžer,ni uprava ni igrači i navijači ne vide nikog drugog osim njega tako da hiljadu posto ostaje na klupi

avatar
Аполо
Sunday, 10.02.2019
12:31

Ole je uz postojeci sastav preporodio ekipu, posebno Marsijala I Pogbu za koje smo se u nekom trenutku plasili da ce da odu. Ovo zaista izgleda obecavajuce, verujem da uprava ozbiljno razmislja da zadrzi Olea na klupi, ali eto videcemo I kako ce proci protiv PSG, LFC... Medjutim sada je vec izvesno da mozem ocekivati I LS naredne sezone uz ovakvu formu. GGMU!

avatar
Hajduk United
Sunday, 10.02.2019
12:11

Što reći za čovika koji u 11 utakmica dobije 10...uz remi....i npr ne izgubimo od liverpoola i dobijemo opet iza 2 utakmice...nesto nestvarno i pozitivno...uz faktor sriće,sto je jako potrebno uza sve u nogometu...a vidit cemo i kako ce se odgovorit na prvi poraz kad dođe...

avatar
mrancic
Sunday, 10.02.2019
12:36

Važnije of pobede je kako će igrati ekipa posle poraza.Jer biće i izgubljenih utakmica.

avatar
Adi237
Sunday, 10.02.2019
11:58

Stvarno su smjesni ako Solskjeru ne daju duzi ugovor i ako ga ne puste da dovede igrace koje zeli covjek zna koji igraci trebaju junajtedu i koji je to mentalitet igraca. Stvarno junajted igra veoma lijep fudbal i ucinkovit.