Junajted smislio, ovo su pet stvari za oporavak kluba, kreću od Olea!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.12.2020.
09:45
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će biti promena, ali i da je sam Solskjer uslovljen izborima. Šta "Đavoli" mogu da učine...

EPA-EFE/Filip Singer
EPA-EFE/Filip Singer

Povezane vesti

Mančester Junajted je na konopcima posle eliminacije iz Lige šampiona koja nije bila neočekivana posle žreba, ali jeste nakon dve startne pobede. Nisu uspeli da se probiju pored PSŽ i Red Bula koji su dobili ubedljivo na "Old Trafordu", ali su sami došli u situaciju da zavise od revanša.

Šta će se sada desiti?

Derbi grada je iza ugla, prema engleskim medijima u klubu su planirali pet koraka kako bi se oporavili.

Prvi je podrška Solskjeru. Naime, Vudvord, ali i bord smatraju da on radi dobar posao, da mu treba dati još vremena i da bi mogao da se bori za titulu ove godine jer vodeći nisu puno odmakli. Poketino čeka, međutim, u ovom trenutku klub čvrsto stoji iza Norvežanina čijim su načinom rada zadovoljni, ma kako vam to zvučalo.

Drugi je da se što pre oslobode Pola Pogbe. Želi ga Juventus, Junajted ne smanjuje cenu, procurelo je da su odbili Pjanića i novac letos, ali i Daglasa Koštu. Pitanje je šta Juventus sada, osim Dibale što je malo verovatno može da uključi u transfer Francuza. Bernadeski, Ramzi nisu igrači koji bi zanimali Đavole.

Treći je promena golmana. Izgleda da je De Hei vreme isteklo i da će Din Henderson dobiti šansu. Kao da Španac nema dovoljno samopouzdanja, da je bilo bolje da je odmah pružena šansa Hendersonu koji je prošle sezone bio najbolji golman PL. Da li će Solskjer smoći snage da neprikosnovenog stavi na klupu?

baner

Četvrto je dovođenje štopera, i to nakon što bi se oslobodili igrača poput Roha, Džonsa, možda i Baija. Ali, potreban je kvalitetan igrač, takvi se teško nalaze u januaru, videćemo hoće li krenuti po Škrinjara, većina komentatora veruje da je Lindelef dobar igrač, ali da nije klasa za klub, niti da može da nosi odbranu. A da bi se poboljšala poslednja linija nema sumnje potreban je bolji centralni bek.

Peto je naći ravnotežu između veznog reda i napada, Solskjer tu još nije razrešio dileme, ali krajnje je vreme. Jer, Bruno Fernandeš je neupitan, on i Pogba ne mogu zajedno, pa ako izuzemo Francuza, pitanje je da li bolje funkcionišu sa Van de Bekom i Tominajem iza leđa Portugalca, ili sa Matićem. Rezultat kažu ovo drugo.ŠtI tu dolazimo do problema u napadu, Marsijal je van forme, sada se odlučuje a Kavani iako je klasa nije dugo igrao i teško može da idrži ritam. Rašford nije dovoljan, pitanje je koliko može Grinvud.

baner

Zbog svega toga, Solskjer mora da preseče, jer ni on sam nije načisto koji mu je najbolji tim, a lutanja u veznom redu su koštala ekipu.

Siti je veliki ispit, videćemo hoće li uspeti da podignu nivo igre...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manchester UTD
Friday, 11.12.2020
00:58

Handerson (De Hea)
Bisaka, Lindelof,Megvajer, Teles
Matic, Fred (Bek), Bruno
Grinvud, Cavani, Rasvord
Ovo je najbolje sto imamo, za prvu postavu.

avatar
Аполо
Thursday, 10.12.2020
18:22

Олеу дају подршку а ни сам не зна ко му је прва постава ни кога би пре ставио да игра. Браво.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 10.12.2020
13:36

Vudvord out , onda bice sve ok

avatar
rademan
Thursday, 10.12.2020
13:02

Lindelof moze da bude po kvalitetu u najboljem slucaju crtvrti stoper. Van Bisaka placen 50-60m a veze s vezom nema. Desno krilo nepostoji. De Hea jeste los, al s kim igra i ne cudi. Pogbu su odavno trebali prodati, jer osim manekenstva nije nista pokazao. Al pre svega smena trenera pa sve ostalo.

avatar
Darko0071
Thursday, 10.12.2020
15:33

Fazon je sto nemaju nikog osim Van Bisake,pored centralnog treba im i desni bek ipak nemoguce je da igra svaku utakmicu bez promene forme i povrede.

avatar
The Red Army
Friday, 11.12.2020
12:20

Van bisaka kida druze

avatar
LUZERPOOOL
Thursday, 10.12.2020
11:03

Posle Sitija i poraza pajac dobija otkaz. Ovih 5 stvari su tako nebitne i nista donele nebi. Bolje Megvajera da su nekom za dzabe dali, ako ga iko zeli.

avatar
Man united
Thursday, 10.12.2020
18:20

Дај Боже. Мада, чисто сумњам. Солшер им одговара јер је јефтин и што се не буса много око трансфер политике.