Junajted, skandal za skandalom, Solskjer više nije "Mr nice guy"

Autor: Stefan Matić
petak 11.09.2020.
11:14
Izvor: Sportske.net

Prva od mnogih kazni?

EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool
EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool

Povezane vesti

Mančester Junajted nije imao letnji odmor, najčudnije je to što je PR tim bio najzauzetiji a onda i pravnici. Prvotimci Junajteda su pravili dosta problema, započeo je Hari Megvajer divljanjem na Mikonosu gde još traje proces, a nastavio Mejson Grinvud.

Mladi napadač je zajedno sa Fodenom iz Sitija proslavio svoj debi u reprezentaciji Engleske tako što je narušio pravila "mehura" i izolacije na Rejkijaviku i pozvao par lokalnih devojaka da im se pridruže u hotelu.

Sautgejt je posle Mikonosa izbacio Megvajerovo ime sa spiska za utakmice Lige Nacija, posle Islanda kući su poslani i Grinvud i Foden koji će verovatno imati i suspenziju od četiri utakmice u dresu reprezentacije.

Može se reći da Megvajer i nije imao neke posledice po povratku u "Karington" centar dok će Grinvud ipak naučiti lekciju. Solskjer je rekao mlađem Englezu da narednih dana trenira sam, bez pristupa timu, njegovo mesto više nije tako sigurno.

Grinvud Mata

Tako će mladi napadač propustiti prijateljsku sa Aston Vilom tokom vikenda, videćemo da li bi FA mogla da dosudi i neku suspenziju zbog narušavanja bezbednosti tima u doba pandemije.

Za sada deluje da će Junajted zaštiti svoje igrače, to jest kazniti onoliko koliko da se kaže da su naučili neku lekciju.

Baner 8

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CFC-Macedonia
Friday, 11.09.2020
13:09

Ja dzabe ih nisam krstio Propala Dinastija. Smehurija od kluba, i kako sebe uslovlavaju "veliki klub" to mi je najsmesno. Lazna Velicina.